Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema sukoba interesa
Povratak na članak

Povjerenstvo nije pokrenulo postupak protiv Grabar-Kitarović

Povjerenstvo nije pokrenulo postupke niti protiv Krstičevića, Medveda i Obuljen-Koržinek

Komentari 14

MI
misho32
21:12 08.02.2019.

pokrenuli su postupak jer se sin ministra Medveda zaposlio kao vozač , prema toj gamadi sinovi dragovoljaca se nebi smijeli nigdje zapošljavati , sve je to rezervirano za gamad koja je zauzela sve pozicije u društvu dok su patrioti bilili na ratištu i posebno nakon 2 tisučite kad je Račan protjerao sve državotvorne kadrove.

VL
US
U sridu
20:24 08.02.2019.

Budo Loncar i ekipa.

VL
MI
misho32
21:50 08.02.2019.

nevjerojatno kako nas vozaju i prave idiotima , Medveda istražuju jer mu se sin zaposlio kao vozač , a od brat od Obuljen je postao direktor najmočnije direkcije za medije , ali zna engleski . Koji smo mi idioti kada trpimu tu gamad.

VL
KO
korektor1619
23:25 08.02.2019.

UDBA ne miruje u rušenju hrvatske vlade i predsjednice. Gamad se teško miri što im nema srboslavije

VL
Avatar Ronin
Ronin
18:09 08.02.2019.

Broz je za ovu bio goli k. Za bilo kakvu muljačinu samo se stavi povjerljiv podatak i gotovo. Ispada da smo imali demokraciju u Jugoslaviji u odnosu na "ovo". Želi bože ljudskih života.

VL
DU
Deleted user
15:27 08.02.2019.

Ova naśa predsjednica kao da je rođena u zgradi CK. Izuzetno voli crvenu boju. Nedostaje joj petokraka. Nadam se da će je lično gospoda treneri angažirati za ravnateljicu udruge za nogomet i tenis. Misli kad se umori od putovanja o državnom trošku.

VL
AN
antonelić
13:42 08.02.2019.

mir mir mir niko nije kriv , ava ava ava niko nije krava ! ...

VL
ZD
zdenislav
15:31 08.02.2019.

jugo nostalgicari komentiraju

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
13:36 08.02.2019.

KJakav sukob interesa izmedju naše Vrhovnice i njenog ugostitelja. Bit će prije postojanje nekih zajedničkih interesa koji nisu u nikakvom sukobu. Činjenica da Povjerenstvo nije dobilo nikakav odgovor od ugostitelja sa lijepim Imenom Hrvatko, o tome da li je Vrhovnica "nabijala svoie baterije istrošene neprekidnim aktivnostima na boljitku neovisne države i najvjernijeg Božijeg stada" na njegovoj jahti i vili, očito je da se isto dogodilo, jer bi u protivnom slučaju bilo gromoglasno demantirano. Ako ništa drugo naša Vrhovnica je sa ovim vjerodomoljubnim hrvatskim bogatašem za ugodnih razgovora razmotrila kako učiniti neovisnu državu i njeno dvonožno bezrepo krdo bogatijim, tj povesti ga u Raj zemaljski. Ni jedan državnik (ca) u svijetu se ne može ravnati sa našom Vrhovnicom po znanju, umijeću i volji za postizanje dobrobiti svojoj državi i krdu.

VL
PR
prokurator
16:53 08.02.2019.

sreće da ne postoji povjerenstvo za sukob pameti. to ne bi dobro završilo za liepu kraljicu.

VL
BU
Bubalamala
15:02 08.02.2019.

To vam je trebalo biti jasno, niste valjda mislili da bi precednica napravila takvu grešku !

VL
Avatar X2D2
X2D2
17:32 08.02.2019.

lutanja Kolinde u SAD i dalje su obavijena velom tajne iako su placena iz državnog proracuna i gradani imaju pravo znati sve o njenim putovanjima. No, cini se da je Kolinda i dalje nedodirljiva te da ce tako i ostati. Naime, predsjednica Povjerenstva za sukob interesa Nataša Novakovic je predložila da se protiv Kolinde ne pokrece postupak jer nemaju sve cinjenice. Naime, Kolinda se oglušila na upite Povjerenstva i nije im dostavila sve podatke pa Povjerenstvo ne može na temelju nepotpune dokumentacije donijeti odluku, smatra Novakovic. Nešto kasnije objavljena je i odluka:.. postupak protiv predsjednice se ne pokrece. sve transparentno..... ...Zato su i maknuli Daliju Oreškovic pa uhljebili svoj poslušni kadar. .................Ta ne postavlja "suvišna" pitanja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.