Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVAJ ČETVRTAK

Potvrdio Ured predsjednika: Milanović stiže u Katar na utakmicu protiv Belgije

Varaždin: I predsjednik Zoran Milanović ispratio 38. hrvatski kontingent u NATO operaciju KFOR u Republiku Kosovo
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
1/2
Autori: Vecernji.hr, Hina
28.11.2022.
u 18:28

Iako se posljednjih dana o tome tek raspravljalo, Ured predsjednika Zoran Milanovića je to potvrdio

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović nazočit će na utakmici Svjetskog nogometnog prvenstva Katru u četvrtak između Hrvatske i Belgije, potvrđeno je iz Ureda predsjednika.

 ''Predsjednik Milanović ide u Katar podržati hrvatsku nogometnu reprezentaciju u dvoboju protiv Belgije", kazao je na upit HINE glasnogovornik Ureda predsjednika Republike Hrvatske Nikola Jelić. 

Hrvatska i Belgija igraju 1. prosinca u 16 sati na stadionu Ahmad bin Ali u Al Rayyanu, a pobjedom bi si izabranici Zlatka Dalića mogli osigurati osminu finala.

Podsjetimo, bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović jučer je prisustvovala utakmici Hrvatske i Kanade, gdje je pozornost plijenila narodnom nošnjom iz Posavine koju je odjenula. No, to nije jedini modni izričaj kojim Kolinda pokazuje značaj prema domovini, pa je tako, unatoč dress kodu službenika, na finalu SP-a u Rusiji 2018. bile u hrvatskom dresu.

''Kakva sjajna utakmica na FIFA Svjetskom prvenstvu. Preponosna sam na momčad Hrvatske. Kanada se hrabro borila. Justin Trudeau, nedostajalo mi je tvoje društvo večeras. Ponosno sam nosila narodnu nošnju iz Posavine, i predstavila naše naslijeđe i nacionalne boje. Drago mi je da sam upoznala toliko ljudi iz središnje i istočne Europe koji su prepoznali koliko toga imamo zajedničkog'', objavila je jučer na Facebooku nakon utakmice.

>> VIDEO Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u Katru zapjevala s navijačima

Komentara 50

OL
olujasviholuja2
17:12 28.11.2022.

Kaj Zoki ide na utakmicu, sigurno će navijat za belgiju, jer se sklonio u belgiju za vrijeme rata

Avatar Le-Freak
Le-Freak
16:54 28.11.2022.

Vidio da se pobjedjuje pa hoce i on malo sjaja. Bas me zanima sto ce reci da motivira repku. Ustvari sto god rekao nitko nece razumjeti.

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
17:19 28.11.2022.

Pojest i popit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije