Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bandić nije došao
Povratak na članak

Potvrđeno sedam od 10 točaka optužnice protiv gradonačelnika Bandića u slučaju Agram

Odvjetnik Anto Nobilo koji zastupa Bandićeva suoptuženika Petra Pripuza kazao je da se vraćeni dijelovi optužnice "na glomazni otpad i kampanju Milana Bandića".

Komentari 14

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
16:46 12.03.2018.

naše sudstvo je u rangu tunguzije!sramota!

VL
Avatar nevjerni_vjernik
nevjerni_vjernik
19:05 12.03.2018.

Županijski sud u Zagrebu naručio je 10 tona kumpira, jer se uskoro očekuje presuda Milanu Bandiću.

VL
SI
siskic
22:04 12.03.2018.

di časna i poštena čovjeka......????? pa taj ne bi lapio ni kalež iz crkve ako ne bi mogao.

VL
BL
bljak007
10:38 13.03.2018.

U svim zemljama svijeta postoji mafija, Hrvatska jedina zemlja, u kojoj mafija ima zemlju.

VL
ST
streetboy
06:06 13.03.2018.

tko če ti sada dati 15 milja za za jemčevinu , rođo ti je otegnuo papke ....

VL
Avatar Niškorist
Niškorist
16:54 12.03.2018.

Bandić bu gulil krumpire ?

VL
Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
09:19 13.03.2018.

Hm, koja smijurija. Ovdje se natežu dvije godine oko par olupina i nekoliko štandića, a zagrebački pročistač otpadnih voda vrijedan 365 milijuna eura, nedovršen i dan danas, sa 70 aneksa ugovora i 500 000 tona nataloženog mulja koji uništava dišne puteve zagrepčana, s kojim je Zagreb stavljen u dužničko kreditno ropstvo, samo je simpatična kanalizacija na kraju grada, jel?

VL
Avatar javorko
javorko
13:21 23.03.2018.

@ecimis ti si lik iz njegove stranke kako ono stranka za rad..kakva licemjernost nazvati stranku bossa radnickom..krivo si u potpunosti razumio slucaj,..optuznice su potvrdena na osnovu sto je vrhovni sud prihvatio dokaze Uskoka i priznao ih kao zakonite..Ako ste vi bandicevci zamisli da dokaz je nemogucu pribaviti,postoji jedna metoda koja se zove nerazmjer imovine a USKOK je to odradio kako treba i posjeduje dokazi o nektreninama i drugim nerazmjernim primanju Bandicu,prvo sto je uocljivo sto je stan od 100 m2 dobio uz vrlo povoljan kredit..drugo sto vi ne znate da se postuje zakon da drug bandic iste sekunde može u zatvoru,naime po novom KZ jamcevina se vise ne priznaje ako ne postoji indicija da ce pobjeci iz zemlje..pa kakav je to igrokaz u reziji dorha?Možete vi slobodno do Strasbura a mi cemo do EU prijaviti da hrv.pravosude namjerno slucaj Bandic ne zeli procesuirati..

VL
NO
nogogaz
10:55 14.03.2018.

pa ljudi... bandić samo je balkanac, ka i mi... nemrete od njega oćekivat da bude pošten...

VL
AD
adeand
12:04 04.12.2019.

na žalost htjeli mi to ili ne priznati Bandiću u takvoj nepravnoj mafijskoj državi nitko ništa ne može .... za njega ne postoje zakoni i bilo kakvi pravni postupci... on radi sve po svoje, po sistemu "psi laju, karavane prolaze"....

VL
EC
ecimis
16:53 12.03.2018.

Koji nakaradni kompromis, samo da se krene sa suđenjem, bit će posla za sud u Strasbourgu. Inače, od tih 7, najbitnija optužnica je ona o zamjeni gradskog zemljišta s tvrtkom Bramgrad jer se na tu optužnicu odnosi 95% iznosa za koji je navodo ostećen grada, a tu je toliko rupa i nebuloza kao npr. da je zamjenu 19. siječnja 2012. godine odobrila Skupština grada Zagreba koja je tada bila većinski SDP-ova, isto tako i DORH ima veliku ulogu u tom postupku s odobravanjem zamjene zemljišta, znači uskok je trebao uhititi DORH-ovce u i cijelu skupštinu, a oni optužili Bandića, cirkus. Ovo bude lagan posao za Bandićeve odvjetnike na sudu, a ostale kokošarske točke optužnice će pasti na sudu u Strasbourgu. Europski sud za ljudska prava poništio je dvije presude hrvatskih sudova prošle godine jer su dokazi pribavljeni prisluškivanjem za koje suci istrage nisu dali valjano obrazloženje. Poanta je poruke iz Strasbourga da se ne mogu kao dokaz koristiti one informacije do kojih se došlo prisluškivanjem telefona, mobitela, presretanjem mailova ili sms-poruka ako se to radilo na temelju sudskog naloga koji nije dovoljno obrazložen, a naši sudovi su prisluškivanja odobravali po smiješnoj špranci i naravno da će sud u Strasbourgu sve takve presude rušiti. Uglavnom, još jedan igrokaz u režiji partijskog DORH-a.

VL
GU
Gustirna
18:02 12.03.2018.

Vraceno na doradu...ovo meni izlkeda da je sud utvrdio da dorh lose laze pa bi mogao izgubiti parnicu, pa im je vratio tuzbu da je malo oplemene raznim jezicima i fehirima....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.