18 10°C
 • vracar:

  Ja kao srbin kazem, trebaju dobiti svi dozivotnu, kao i oni koji su naredili taj pokolj, cak i oni koji su hrvatske zarobljenike ostavili sa pijanim i krvolocnim pripadnicima teritorijalne odbrane, umesto da ih cuva regularna vojska, i prebaci u ... prikaži još! srbiju, ili sta vec, do razmene. Ti ljudi su crna mrlja nase istirije, kao i svi zlocinci u zadnjem ratu, oni su najvise zla naneli srpskom narodu, pljunuli na milosa obilica, lazara, hajduk veljka, sindjelica, misica... a nas zavili u crno da nas ceo svet optuzuje da smo zlocinci i kriminalci. A i bezbedniji smo svi ako su ti zlikovci iza resetaka, posto su posle rata pobili vise srba, nego ostalih u ratu, 328 ubistava u srbiji prosle godine, od toga 70% pocinioci bivsi pripadnici tih paravojnih formacija. Sramota i bruka.

 • Avatar dobry
  dobry:

  Ovčara, Srebrenica, Škabrnja, nebrojena naselja početkom agresije na Hrvatsku, BiH, Republiku Kosovo...Zajedničko svim tim zločinima je iživljavanje na bespomoćnim, golorukim, civilima, ženama, starcima, djecom, zarobljenicima... Serbski "junaci" na djelu. Prvi ozbiljan otpor lovačkim puškama-i ne možeš ih stići. Sada su ... prikaži još! u fazi nastojanja relativiziranja svojih zločina tipa "svi su činili zločine". Vaš zločin je bio planiran, odobren, realiziran od strane serbskog državnog vrha, regularne vojske, blagoslovljen od strane svetosavske sekte. Pojedinačni zločini onih, koji su se branili,(ne odobravam ih) bili su počinjeni u afektu, osveti, bez odobrenja nadređenih, neplanirano...E, to je ta razlika "komšije". I vi sve to stavili u istu ravan!? Ne može!!

 • Avatar moravica
  moravica:

  e moji hrvoji...onaj koji je zaklao srbina na benzinskoj pumpi u Dragaliću..pred Bljesak...danas se slobodno šeta po Novoj Gradišci...a ima svedoka..sve se zna

Još iz rubrike Vijesti

Dramatičan prizor

VIDEO Trener spriječio tragediju u školi, jedan zagrljaj je bio dovoljan

Grabar-Kitarović i suprug Jakov
Ležerni put u London

Predsjednica suprugu Jakovu priredila još jedno iznenađenje za rođendan

47
Žarko Katić
državnI tajnik u MUP-u

Žarko Katić najavio kandidaturu za predsjednika HSLS-a