Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukob zbog prometa

Potukli se nasred ulice pa pao i glavom udario u beton!

hitna pomoć
Hrvoje Jelavić/Pixsell
09.09.2014.
u 15:55

Naime, u Vrapčanskoj ulici, T. M. se svojim BMW-om zagrebačkih oznaka uključivao u promet kada mu je prišao M. B. Počeli su se prepirati, a potom je 59-godišnjak iz automobila pokušao izvući T. M.

Prometna problematika u ponedjeljak oko 13.10 eskalirala je sukobom u Susedgradu između 30-godišnjeg T. M. i 59-godišnjeg M. B.

Naime, u Vrapčanskoj ulici, T. M. se svojim BMW-om zagrebačkih oznaka uključivao u promet kada mu je prišao M. B. Počeli su se prepirati, a potom je 59-godišnjak iz automobila pokušao izvući T. M. kojem je prekipjelo te je izišao iz automobila i odgurnuo duplo starijeg M. B. koji je pao na beton. Budući da je prilikom pada u beton udario glavom, zadobio je teške ozljede zbog kojih mu je pomoć pružena u KBC Sestre milosrdnice.

Navodno su se sukobili zbog prometa, a u sukobu je lakše ozlijeđen i 30-godišnjak. Zagrebačka policija kriminalističkim istraživanjem nastoji osvijetliti cijelu pozadinu događaja.

Osim toga, jutros oko 0.40 sati u Prikraju su se sukobili D. C. F. (35) koji je prvo oštetio audi A3 zagrebačkih oznaka u vlasništvu 26-godišnjeg T. M., da bi ga potom fizički napao. Ozlijeđeni T. M. zadobio je nekoliko hematoma i pomoć mu je pružena u KBC Dubrava. D. C. F. je priveden na ispitivanje u policiju.

>>Uklonili ‘ležeće policajce’ i ‘stvorili’ opasnost na cesti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije