Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRAČUN U RAZREDU Masovna tučnjava u Vukovarskoj Tehničkoj školi

Potukli se hrvatski i srpski učenici

23.03.2009.
u 11:54

Dva učenika drugog razreda Tehničke škole Nikole Tesle iz Vukovara lakše su ozlijeđena u masovnoj tučnjavi između učenika hrvatske i srpske nacionalnosti koja se, danas oko deset sati, tijekom školskog odmora, dogodila u učionici. Prema podacima kojima policija raspolaže u tučnjavi je sudjelovalo sedam učenika srpske i pet učenika hrvatske nacionalnosti, ali točna se brojka još uvijek utvrđuje.

– Ono što znamo jest da su svi sudionici tučnjave učenici Tehničke škole i da sukob nije nacionalno motiviran – rekao je Krunoslav Žgela, glasnogovornik PU. Učenici Tehničke škole kažu da je razlog sukoba događaj od prošle srijede kada je na stubištu škole došlo do sitne svađe između dva učenika jer se jedan od njih nije htio skloniti. Tada je sve završeno bez ikakvih sukoba.

– Prošli je vikend iskorišten za dogovore jer je u tučnjavi sudjelovalo 30-ak učenika od kojih su mnogi bili i maskiranih lica. Mislim da i neki od njih i ne idu u našu školu.

Tukli su se i stolicama – rekao je jedan od učenika ispred škole. Dvojicu ozlijeđenih učenika pronašli smo u vukovarskoj bolnici gdje im je pružena pomoć i dijagnosticirane lakše tjelesne ozljede. Bili su u pratnji policije, ali i vidno otečenih lica, ozljeda po rukama, ogrebotina na vratu, a jedan od njih je imao i glavu zavijenu u zavoj.

U učionici gdje je došlo do tučnjave na parketu su se mogli vidjeti tragovi krvi i nekoliko odbačenih krvavih papirnatih maramica.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije