Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napao je pred dvoje maloljetne djece
Povratak na članak

Potresna priča žene koju je bivši muž skoro ubio: Četiri puta sam se selila i svaki put je saznao gdje živim

Kako je ispričala Centar za socijalnu skrb od nje traži da sama pronađe rješenje za zastrašujuću mogućnost da je njezin napadač i bivši suprug pronađe nakon što izađe iz zatvora krajem sljedeće godine

Komentari 10

MA
malena1983
22:29 24.09.2022.

Kakve to veze ima s veličinom zemlje? U spis su stavili njezinu adresu da druga strana onda sazna njezinu adresu? Očekujem zgražanje i čuđenje ministra jer za ništa drugo, ako i to, nisu sposobni.

VL
Avatar Čudomix
Čudomix
22:30 24.09.2022.

Treba mu zaprijetiti dvogodišnjom robijom ako joj se približi na manje od 100 m, desetogodišnjom ako je udari a doživotnom za nešto gore.

VL
HA
HERCEGOVA@AC
22:45 24.09.2022.

Žena hoće otići od mene? OK neka ide, pomoći ću joj , ako mogu, ako ne mogu neću. Ali zašto bi je maltretirao?

VL
LA
Lor_a
01:50 25.09.2022.

Ja sam se zbog prijetnji bivšeg muža sa djetetom 2 puta selila.Živio je u drugoj državi i prijetio je da će tajno doći i ubiti me da ne mora plaćati alimentaciju i da uzme dijete..Kod nas policija nije reagirala jer je on živio na drugom kontinentu i rekli su mi da oni ne mogu ništa..Pisala sam mail šefu policije u gradu gdje je živio,našli su ga po broju mobitela i strpali ga mjesec dana u zatvor da se "ohladi" i tada se malo primirio..U gradu u koji sam se preselila HRT je bez mog dopuštenja snimao u čekaonici ambulante moje malodobno dijete i mene i kad sam rukom pokazala da nas ne snimaju i jasno dala do znanja da to ne dopuštam oni su tu snimku puštali danima po vijestima i tako nas je vidjela njegova familija i javila mu gdje smo.Žao mi je što nisam sa odvjetnicom tužila HRT.Opet smo preselili i nedugo nakon toga javili su nam da je on umro.Ružno je to napisati ali od olakšanja ja tjedan dana nisam prestajala plakati.Godinama sam živjela u strahu za dijete i sebe..To je pakao.Bila sam sretna kad sam čula da više nismo u opasnosti.

VL
BE
Berri
23:39 24.09.2022.

Eh, probacija, socijala, psihosocijalni tretman, odvjetništvo, sudovi, sve to ne funkcionira, jedino policija obavi svoj dio posla.

VL
BE
Berri
23:43 24.09.2022.

Policija odradi svoj dio besprijekorno, a ostalo je birokracija....tko zna odraditi psihosocijalni tretman za obiteljske nasilnike? Možda 3 institucije ,10 osoba u čitavoj Hrvatskoj. Sve ostalo je politikantstvo na razini - femicid, sigurne kuće, bakutaneri pričaju, balalajke,....

VL
OT
otrovnijezik
07:17 25.09.2022.

To se lako riješi. Odmah se izda rješenje o zabrani prilaska i po izlasku mu se zalijepi "flaster" koji će ga pratiti. Onoga trenutka kada joj priđe na bliže od 100m ovaj ga uhićuje i automatski vodi u zatvor na slijedeće izdržavanje kazne od 10 godina. Slijedeći.

VL
Avatar ucjena
ucjena
10:51 27.09.2022.

Ja bi dao pratiti njega, i nikada više te ne bi trazio

VL
DU
Deleted user
22:18 24.09.2022.

Nažalost mi smo mala zemlja, nismo Kanada ili Australija da se čovjek može skloniti na sigurno.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.