Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA NESREĆA

Potreseni prijatelji opraštaju se od poginulih supružnika: 'Neka su vam lake nebeske ceste'

Foto: Mojportal.hr/MK Kumovi Virovitica
1/2
19.09.2021.
u 14:15

Od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminuli su 49-godišnji motociklist i njegova 42-godišnja putnica

U jučerašnjoj nesreći kod Daruvara tragično je poginuo bračni par Bubnjić, a od njih su se sinoć na društvenim mrežama oprostili i ožalošćeni prijatelji iz moto kluba Kumovi Virovitica.

"Prijatelji naši Vitomir i Katarina Bubnjić neka su vam lake nebeske ceste. Iskrena sućut obitelji i moto klubu. Svi prijatelji, moto klubovi i simpatizeri mogu doći sutra poslije 17 h u prostorije moto kluba Kumovi na Šištat", stoji u objavi na Facebook stranici moto kluba.

Podsjetimo, policija je danas izvijestila da je do nesreće došlo oko 19.20 sati u Končanici. Nakon što je motociklist naletio na srnu, udario je u osobni automobil. Uslijed udara 49-godišnjak je pao s motocikla na poklopac motora osobnog automobila, dok je 42-godišnja putnica na motociklu od siline udarca pala preko osobnog automobila na kolnik.

Od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminuli su 49-godišnji motociklist i njegova 42-godišnja putnica, dok je srna odbačena u desni putni jarak gdje je uginula.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar horuk
horuk
14:55 19.09.2021.

I ja sam prosao u mojoj bikerskoj "karijeri" 2-3 puta za dlaku istu situaciju. Desetina sekunde neopreznosti i zivot bi u iducoj bio ugasen. Jos gore ako nekoga imas kao sociusa, tvoja greska moze kostati tvoj i tudji zivot... Danas volim popravljati i preuredjivati motore. I pooonekad rijetko cruizati i uzivati u zvuku motora i tehnici ako je vrijeme perfektno i nema djece u blizini. Ali vise se ne bavim aktivno bajkovanjem jer mi djeca pokazuju interes, a da oni voze, to ne zelim nikako jer je jednostavno preopasno. Osim toga lose po zdravlje i nekomotno. Po nasim vrucinama stalno nosati kacigu i koznu monturu, puh gadno. Nekada sam vozio i u jeans hlacama i kada kisa padne koljena i noge ti mokre a hladno... Od toga imam nesto kao reumu u koljenima. U svakome slucaju mi je zao ovoga para, neka pocivaju u miru bozjem.

Avatar Malazan
Malazan
16:13 19.09.2021.

A ono, razumim gušt. Kad smo oboje na motoru "Zdravo Marijo" mi je prvo... Sućut. Žao mi.....

ST
Startrack
15:18 19.09.2021.

Motori su preopasni, daleko preopasni jer si izlozen pogreskama ostalih vozaca. Ja sam imao opasan posao i nekolko puta sam u dlaku ostao ziv. Kad tise to desi pocnes cjenit ono sto imas, zivot i zdravlje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije