Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNO ISKUSTVO

Potres zatresao BiH, osjetio se diljem Dalmacije: 'Čula se tutnjava'

Potres zatresao Dalmaciju
Foto: Screenshot/EMSC
1/3
09.09.2019.
u 09:27

Epicentar je bio na dubini od 2 kilometra.

Sinoć oko 23:05 dogodio se potres,  jačine 3 po Richteru s epicentrom u BIH, koji su osjetili i građani na području Dalmacije.

- Trajao je 15 sekundi. Prije samog potresa čula se tutnjava. Bio je to umjereno jak potres koji nije izazvao štetu, ali nije bilo ugodno – rekla je Imoćanka Marija za Dalmaciju Danas. 

Potres se osjetio diljem Dalmacije. 

- Tutnjava i lagano zatreslo, napisao je stanovnik Makarske na stranicama Euromediteranskog seizmološkog centra, dok je stanovnik Gruda naveo kako je pao s kreveta zbog potresa.

Epicentar je bio na dubini od 2 kilometra.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije