Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
4,2 po Richteru

Potres kod Mostara, osjetio se i u Hrvatskoj: Kuća mi se cijela zatresla

potres
Foto: Borna Filic/PIXSELL
07.07.2020.
u 11:57

Epicentar potresa bio je kilometar od Blagaja u Mostaru, na dubini od 10 kilometara, a dogodio se u 10.45 sati

Potres jačine 4,2 po Richteru zatresao je Bosnu i Hercegovinu, a osjetio se na području Mostara, Širokog Brijega, Čitluka, Ljubuškog...

Epicentar potresa bio je kilometar od Blagaja u Mostaru, na dubini od 10 kilometara, a dogodio se u 10.45 sati.

''Osjetio se dobro, ljuljalo je jedno 5-6 sekundi'', ''Mostar je baš pošteno zatreslo'', ''Bilo je strašno'', ''Jako tutnjava i podrhtavanje'', ''Katastrofa, kao bomba'', samo su neka od brojnih svjedočanstava na EMSC-u.

Potres se osjetio i u Hrvatskoj.

''Metković je dobro streslo'', ''Kuća mi se cijela zatresla. Dubrovnik'', ''Lagano podrhtavanje od 3-4 sekunde. Makarska'', svjedočanstva su Hrvata.

Ključne riječi

Komentara 10

HE
Herax
15:00 07.07.2020.

Nije u 10:45, nego u 11:45

OS
Ostaticovjek
13:10 07.07.2020.

Prije interneta samo najuza okolina znala koja si budaletina,sad sama budaletina izjavljuje na svim portalima kako je potres zbog pobjede hdz-a; pa jbt stvarno moras bit degenerik da javno pokazujes svoju sramotu i neimastinu u bulji;kaj da je zljb pobjedio ?nema potresa,odma priroda popravljena🤣fakat ,kaj samo ak moj pobjedi bu idila?vakuuum

BR
Brandfackel2
12:30 07.07.2020.

Dosta brzo stiže "nagrada" što su glasali za partiju lažnih vjernika.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije