Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2,8 po Richteru

Potres nešto iza ponoći probudio Zagrepčane: "Treslo je nekoliko sekundi"

Potres Markuševac
EMSC
19.06.2022.
u 00:36

Čitatelj iz Maksimira je napisao da je trajalo 4 do 5 sekundi, dok je žitelj Bukovca napisao da je bilo snažno, ali kratko.

U 0 sati i 3 minute, seizmografi Seizmološke službe RH zabilježili su slab potres s epicentrom kod Markuševca u Zagrebu, priopćila je Seizmološka služba Hrvatske. Magnituda potresa iznosila je 2.8, a intenzitet u epicentru III-IV stupnja EMS. Potres se osjetio u užem epicentralnom području.

Stanovnici Zagreba na mrežama su napisali da se čulo kao grmljavina u daljini i da je treslo nekoliko sekundi. Čitatelj iz Maksimira je napisao da je trajalo 4 do 5 sekundi, dok je žitelj Bukovca napisao da je bilo snažno, ali kratko. 

 
Ključne riječi

Komentara 11

EZ
ezer
00:55 19.06.2022.

Kratko ali jasno podrhtavanje pod nogama. Tko je zaspao nije niti osjetio.

Avatar crazy_bat
crazy_bat
03:02 19.06.2022.

Nije bio jak, ali me brine što je epicentar u Markuševcu. Samo da se taj rasjed opet ne aktivira.

ST
stefj
01:02 19.06.2022.

Fino je bubnulo, no mislim da stvarno nije zavrijedilo naslovnicu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije