Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONJA AUSTRIJA

Potres jačine 4.7 pogodio Austriju, čekaju se izvješća o mogućoj šteti: 'Ovo još nisam doživio'

EMSC
30.03.2021.
u 18:52

Austrijanci javljaju da ih je intenzivno podrhtavanje uznemirilo

Potres magnitude 4.7 po Richteru oko 18:25 zatresao je područje Neunkirchena, u Donjoj Austriji, izvijestila je austrijska Središnja ustanova za meteorologiju i geodinamiku (ZAMG). Ista ustanova javlja da su na području epicentra moguća manja oštećenja zgrada.

"Cijela soba se tresla, ali ništa nije palo na pod. Bilo me strah", "Nikad u životu nisam iskusio ovakvo nešto", "Kratko, ali intenzivno", navode Austrijanci na EMSC-ovoj stranici.

Ključne riječi

Komentara 9

SA
sargu123
20:27 30.03.2021.

Sramota je kako neki sa ovih prostora komentiraju na stranici EMSC-a!

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
20:40 30.03.2021.

Da sam pravi teoretičar zavjere, rekla bih da se očekuje ogroman potres, a da bi bilo što više žrtava, uveden je "lockdown" u ciloj Europi. I stalno se produžuje u iščekivanju istog 😏

Avatar Osvetnik-Ernesta-Fulira
Osvetnik-Ernesta-Fulira
19:13 30.03.2021.

Jos da i Vezuv rukne i onda smo kompletni...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije