Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šire područje

Potraga za troje nestalih s gumenjaka proširena na sve lučke kapetanije

Nesreća kod Dubrovnika
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
04.05.2017.
u 14:07

U stravičnom sudaru dvije su osobe preživjele, u potrazi koja je nastavljena narednih dana pronađena su četiri tijela, a za troje nestalih još se traga

Prošlo je više od deset dana od velike pomorske nesreće u Koločepskom kanalu, a potraga za tri od devet osoba, koliko ih je bilo u neosvijetljenom gumenjaku kada je na njih naletio gliser Lučke kapetanije Danče, još uvijek traje. U stravičnom sudaru dvije su osobe preživjele, u potrazi koja je nastavljena narednih dana pronađena su četiri tijela, a za troje nestalih još se traga.

– Potraga traje i dalje, ali smanjenog inteziteta, u okviru redovitog nadzora plovidbe koju provode Lučke kapetanije. Intenzitet je smanjen, ali je prošireno područje potrage i sada obuhvaća sve naše lučke kapetanije. Akcija se nastavlja u okviru njihovog redovitog nadzora – rekao je David Radas, glasnogovornik Ministarstva.

Podsjetimo, nesreću su preživjeli Velimir Šetka i Viktor Markota. Iste noći pronađeno je tijelo Alena Perišića, vlasnika restorana Bowa na Šipanu, koji je gumenjakom vozio svoje radnike na kopno, a potom Jele i Danilea Kobaš, majke i sina iz Velike Gorice te Barry John Bandur s Pelješca. Preostalih troje putnika Bojan Stoiljković, Tomislav Belak i Marina Vuletić vode se kao nestali.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije