Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga za roniocem

Potraga za 45-godišnjim roniocem iz Mađarske, pronađeno tijelo

ronioc nestao (1)
Foto: Željko Mršić/PIXSELL
1/3
20.08.2010.
u 09:22

Jutros je pronađeno tijelo muškarca za kojega se sumnja da bi mogao biti nestali Mađar, no slijede identifikacija i obdukcija.

ZADAR - Zadarskoj je policiji sinoć oko ponoći 39-godišnja državljanka Mađarske prijavila da se s ronjenja nije vratio njezin 45-godišnji suprug .

– Bračni par koristi apartman u Ninu, a poslijepodne su se uputili na kupanje u uvalu Ždrijac. Oko 17 sati suprug je s ronilačkom opremom ušao u more, a supruga se vratila u apartman kako su se i dogovorili. U tijeku je potraga za njim, kao i šira pretraga terena, odnosno mora i obale - istaknuli su iz zadarske policije.

Oko 11 sati u ninskoj laguni pronađeno je tijelo mrtvog muškarca. Pretpostavlja se da je riječ o nestalom Mađaru. Nakon policijskog očevida obavit će se identifikacija i obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Ključne riječi

Komentara 1

KR
kreont
11:52 20.08.2010.

Kako se rješiti muža. Zaronite Sex Onda ga zarobi hobotnica Zavežite ga sidrom za dno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije