Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Potpuno besplatne e-pripreme za državnu maturu na Sveučilištu Libertas!

Libertas Međunarodno Sveučilište
11.11.2020.
u 10:05

Maturanti jeste li spremni? Mislimo na državnu maturu, naravno

Libertas Međunarodno Sveučilište i ove godine ti pruža mogućnost besplatnih priprema za državnu maturu, i to online! Svake godine pitate nas kada kreću prijave i tko se sve može prijaviti, zato sa zadovoljstvom kažemo da su prijave otvorene za sve hrvatske maturante, bez obzira gdje se nalazili. Besplatne pripreme su dio društveno odgovornih aktivnosti sveučilišta, čime sveučilište pomaže maturantima i njihovim obiteljima.

Libertas Međunarodno Sveučilište, kao prvo privatno hrvatsko sveučilište, već godinama uspješno priprema maturante za iskorak u akademski svijet. Odgovornost koju imamo prema obrazovanju nit je vodilja prema kojoj organiziramo svaki studij, sva naša predavanja, seminare i terensku nastavu. Zbog toga već godinama surađujemo s brojnim srednjim školama, kako bi maturantima pružili najbolju priliku za usavršavanje znanja potrebnih za upis na fakultet.

Pripreme započinju 23. siječnja 2021. godine, odvijat će se do 24. travnja 2021. godine, a održavat će se iz obveznih predmeta državne mature: hrvatskog, matematike, engleskog ili njemačkog jezika (na A ili B razini zavisno o izboru kandidata). Rok za prijavu je 31. prosinac 2020. godine na www.libertas.hr/pripreme i vidimo se na Libertasu! Online, naravno.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije