Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobio dvije doze

Potpredsjednik Vlade Milošević pozitivan na koronavirus, iako je cijepljen Pfizerom

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/3
24.04.2021.
u 21:02

Osjeća se dobro te ima blaže simptome bolesti. Ostat će u izolaciji i obavljati svoje dužnosti od kuće te će slijediti sve upute liječnika i epidemiologa, poručili su iz Vlade.

Potpredsjednik Vlade Boris Milošević tijekom jutra imao je blažu temperaturu i druge simptome bolesti COVID-19 te se odlučio testirati na prisutnost koronavirusa. Nalaz je pozitivan, priopćeno je iz Vlade.

Osjeća se dobro te ima blaže simptome bolesti. Ostat će u izolaciji i obavljati svoje dužnosti od kuće te će slijediti sve upute liječnika i epidemiologa.

- S obzirom da se Boris Milošević, kao i drugi članovi Vlade, prethodno cijepio protiv bolesti COVID-19, naglašavamo kako je poznato da nijedno od cjepiva ne štiti 100% od mogućnosti zaraze, pa tako ni u slučaju cijepljenja protiv bolesti COVID-19 te je u vrlo rijetkim i malobrojnim slučajevima utvrđena prisutnost COVID-19 i kod ljudi koji su već primili cjepivo. To ne umanjuje povjerenje i važnost cijepljenja kao ključnog alata u borbi protiv pandemije koronavirusa,  uzimajući u obzir da sva odobrena cjepiva temeljem mišljenja EMA-e i struke štite od težih oblika i ishoda bolesti, poručeno je iz Vlade.

Podsjetimo, Milošević je cijepljen s dvije doze Pfizera, a drugu je dobio 4. veljače.

Video - Izjava Borisa Miloševića u potresom pogođenoj Petrinji

Komentara 77

DU
Deleted user
21:20 24.04.2021.

Toliko o povratku u novo normalno nakon cijepljenja.

DU
Deleted user
22:05 24.04.2021.

Gdje je sad Pupavac da optuži virus za diskriminaciju?

Avatar Navaljni
Navaljni
22:05 24.04.2021.

Eto novog soja u nastajanju. Srpski. Ni "vakcina" ne pomaže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije