Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Službeni posjet
Povratak na članak

Potpredsjednik Hrvatskog sabora na molitvenom doručku kod Obame

Željko Reiner je u službenom posjetu Americi od utorka i posjetio je Kongres i održao niz sastanaka i razgovora sa najznačajnijim senatorima i članovima Kongresa

Komentari 10

DU
Deleted user
08:38 07.02.2014.

Mene čudi da nisu poslali Leku (unatoč jezičnim barijerama), još mi je u svježem sjećanju kako je pred Prvostolnicom dočekao betlehemsko svjetlo, preuzimajući ga iz ruku jedne djevojčice izriče besmrtnu rečenicu: "Ja sa nisam vjernik ali sam jednom davno bio izviđač ..."

VL
NV
novo vriijeme
21:33 06.02.2014.

Kako to da predsjednik Sabora Leko nije išao, jezična ili vjerska barijera, ha. Iako nešto ni Reiner baš ne pohodi molitve. osim ako nisu u Americi.

VL
MA
malitrn
12:35 08.02.2014.

molili su se za smanjenje stanovništva, zabranu ne-GMO hrane, još više ratova, totalnu kontrolu svakog čovjeka, beskrajne profite, novi vrli luciferijanski svijet...

VL
VO
volimhrvatsku1
11:10 09.02.2014.

bolje bi bilo kad bi se cijela Hrvatska vlada pocela moliti mozda bi im dragi Bog pokazao pravi put iz krize u koju nas uvaljuju sve vise :)

VL
AR
Army
22:34 12.02.2014.

zna li akademik uopce da je prisustvovao protestantskoj baptistickoj molitvi?

VL
PI
pistaljka
22:14 06.02.2014.

"...na Predsjedničkom molitvenom doručku kojeg je predvodio predsjednik USA Barack Obama uz nazočnost gotovo cijele vlade..." Govoriti o "molitvenom doručku" (sugerira se valjda kršćanska molitva) u današnjoj američkoj je vladi jest čista obmana. Valjda se ovom izrekom treba sugerirati, subliminalno,, čitateljima da je to dobra, kršćanska, vjerska, pravedna, humana vlada. Realnost je, nažalost, upravo suprotna.

VL
NV
novo vriijeme
21:05 06.02.2014.

Kad se vrati očekujemo šta smo konkretno dobili ovim posjetom ili je ovo još jedna šetnja hrvatskih političara o trošku građana kako bi ih se zadivilo sa ponekim privatnim dogovorom na kojem sveučilištu bi se moglo predavati za osobnu promociju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.