Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napao RTL

Potpredsjednik HHO-a: Dok Slovenci iskopavaju kosti žrtava, kod nas partizani upravo oslobađaju Europu!

Igor Peternel
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
10.10.2016.
u 19:21

Partizanski RTL uveseljava i educira svoju publiku, komentirao je Peternel

Potpredsjednik HHO-a Igor Peternel jučer se na Facebooku kritički osvrnuo na emitiranje partizanskih filmova na RTL-u.  

– Partizanski RTL uveseljava i educira svoju publiku! Dok Slovenci iskopavaju kosti žrtava, kod nas partizani upravo oslobađaju Europu! – napisao je Peternel.  

U komentarima je dodao da bi trebalo "upravu RTL-a u Njemačkoj upozoriti što se događa i kakva politika se provodi s njihovim brendom".  

Peternel je danas na Facebooku također komentirao davanje mandata za sastavljanje Vlade Andreju Plenkoviću.  

– Već se stvara kult ličnosti! Pršte naslovi kolumnista i rektalnih analitičara kako je Plenkoviću uspjelo ono što nikome nije. Dobio je 91 potpis. Pa što onda? Ne zato sto je veliki pobjednik već zato što u Saboru trenutačno sjede velike prevare od ljudi. Od pobjeda, Plenković je prvo pobijedio samoga sebe na izborima u stranci pa onda opet sebe na izborima za parlament s obzirom na to da je Milanović svojom retorikom i pojavom zamolio glasače ljevice da ostanu kod kuće, a što su oni i poslušali. Dakle, da bi bio pobjednik, moraš nekoga i pobijediti, a ovdje nema nikakvog pobjednika jer je scena luzerska! Postoje samo manji luzeri, veći luzeri, sirovine i ulizice! – napisao je Peternel.

>> Josip Broz Tito družio se sa Sophijom Loren i naručivao politička ubojstva

Komentara 86

Avatar Mihael1
Mihael1
20:04 10.10.2016.

Što je pogrešno u tome što sam rekao da je RTL antihrvatska tv kuća? Činjenica je da su pustili film koji mnogi mogu shvatiti kao namjernu provokaciju i to u danima kad se slavi Hrvatska neovisnost a i kupe kosti ubijenih hrvata u Sloveniji? Zašto ne izbrišete i komentar od ovog Zbegecani?

MA
MarioG
20:38 10.10.2016.

Na RTL vise nitko ne obraca paznju. Politicki angazirano novinarstvo je kod nas normalna stvar.

BA
bakulušić
20:52 10.10.2016.

Nadležna tijela u Republici Hrvatskoj trebaju i moraju objaviti kakav i čiji kapital stoji iza medija koji djeluju u državi! Hrvatska ne bi smjela biti nečiji poligon i država je dužna spriječiti izluđivanje pučanstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije