Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJEPORI U NJEMAČKOJ
Povratak na članak

Potpredsjednica njemačkih Zelenih: AfD su fašisti, a Šuica je neuvjerljiva

Definitivno nećemo surađivati s fašističkom strankom. Jedan od naših glavnih ciljeva je ne dopustiti im da dođu na vlast. Ako dopustite antidemokratima da dođu na vlast, nestat će i demokracije, rekla je Schaefer.

Komentari 57

WI
winimianneia
08:56 02.11.2019.

Nas gradjane u nasim suverenim drzavama u Europi ne zanimaju unutarnji problemi Njemacke. Nama ne pravi probleme Alternative für Deutschland, i oni nas ne zanimaju, to su gradjani Njemacke i mi nemamo nista s njima. Nama probleme prave ovi fasististi gore iz Brisela sto silom, prijetnjama, ucjenjivacinom i provaljivacinom, sa teroristima provaljuju u tudje suverene zemlje, ruse tudje granice, pljackaju i otimaju nacionalno bogatstvo tudjim drzavama i narodima, i ostavljaju na milione tudjih obitelji i male djece na ulici bez posla. Mi se protiv ovih FASISTA borimo, a ne protiv Alternative für Deutschland. Koga oni zanimaju, pa ne pljackaju oni tudje suverene drzave i narode, nego ovi teroristi gore iz Brisela i Berlina.

VL
GM
gmižić
09:59 02.11.2019.

Šuica ne može predstavljati ni kućni savjet, a kamoli europske vrijednosti u europskom parlamentu.

VL
Avatar gunner12345
gunner12345
09:39 02.11.2019.

evo hrvati su se već prestali iseljavati jer je šuica na plaći od 200 000 svaka joj čast...

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
10:08 02.11.2019.

Ti zeleni mi ne mirisu nimalo uvjek nesto hoce i traze kao i razni fasisti .Zovem ih obrijane glave tj glava kapuloica..Nase budaletine dabi se dodvorile neki spominju kao nas nece. Govore bili smo sa Hicom. Nerazumiju dasu svi stranci za njih isti.Dok sam zivija gori pitali me kad cu kuci...Naravno ima super dobri ljudi. Ali brzo se sve okrene a znase kako je Hico ima misljenje o nama. Procitas njegovu knjigu i vidis. Ovdje u Moskvi.nitko me ne pita ko sam sta sam Hrvat ili Tamilac.Svaka im cast puno puta pozovu me u goste..Mnogi bili kod nas na moru .

VL
Avatar salterpath
salterpath
10:09 02.11.2019.

“Ilegalni pushback?” pita skepticno Kolinda pa nastavlja: “Zašto mislite da su ilegalni? Govorimo o ilegalnim migrantima, ljudima koji ilegalno žele uci u Hrvatsku i policija ih šalje nazad u Bosnu i Hercegovinu...“Što je s izvještajima nevladinih udruga i migranata o nasilju hrvatske policije. Je li to netocno?” ............. “Raspitala sam se kod ministra unutarnjih poslova, ravnatelja policije i policajaca na terenu i oni su mi potvrdili da ne koriste silu koja bi bila pretjerana. Naravno da je potrebno malo nasilja kada provodite pushback, odgovara Kolinda i tako u samo dvije recenice priznaje da hrvatska policije provodi pushback - što je protivno medunarodnom pravu - i nasilje prema migrantima, što je protivno i hrvatskim zakonima i medunarodnom pravu............kako istice i SRF - Kolinda de facto priznanjem da Hrvatska provodi politiku pushbacka priznaje i da Hrvatska krši zakone.

VL
Avatar salterpath
salterpath
10:07 02.11.2019.

Svjetski mediji pišu o šokantnom Kolindinom intervjuu o migrantima........... Kolinda je tijekom svojeg boravka u Švicarskoj za tamošnju javnu televiziju SRF priznala:.................... “Naravno da je potrebno malo nasilja kada provodite pushback.”.......... Problem je u tome što je provodenje pushbacka protivnoo medunarodnim konvencijama koje je i Hrvatska potpisala, a korištenje nasilja u tom kontekstu je ilegalno i po medunarodnom i po hrvatskom pravu. Ukratko, predsjednica RH je priznala da Hrvatska namjerno krši zakone i da je politika Hrvatske prema migrantima takva da se policiji naredilo da se protuzakonito ponaša ............... U svakom slucaju, Kolinda je Hrvatskoj priuštila još jedan medunarodni skandal svojim napadom na SRF i strane medije. Nalazimo se u bizarnoj situaciji u kojoj javna televizija jedne europske države mora sastavljati ocitovanja o napadima hrvatske predsjednice, cime se ona takvim postupanjem de facto pokušava izvuci iz skandala koji je sama zakuhala............... Još opasnije je što Kolinda svojim izjavama zapravo ugrožava slobodu medija. Ona insinuira da mediji koji profesionalno obavljaju svoj posao imaju nekakvu antihrvatsku agendu, te SRF-u zamjera baš to što se ponašaju novinarski profesionalno, pa su doveli do razotkrivanja njene muljaže u vezi hrvatske politike prema migrantima.....

VL
Avatar salterpath
salterpath
10:10 02.11.2019.

.. Kolinda Grabar-Kitarovic u izjavi za švicarsku javnu televiziju SRF priznala je da Hrvatska krši medunarodno pravo kada je rijec o postupanju prema migrantima i da hrvatska policija koristi nasilje nad migrantima. .......... Kolinda u šokantnom intervjuu priznala da hrvatska policija krši zakone................ u izjavi za švicarsku javnu televiziju SRF priznala je da Hrvatska krši medunarodno pravo kada je rijec o postupanju prema migrantima i da hrvatska policija koristi nasilje nad migrantima...Evo što je tocno Kolinda rekla za SRF.. “Moje kolege su snimili ilegalni pushback migranata koji je pocinila hrvatska policija. Što mislite o tome?” pitao je švicarski novinar Georg Hässler

VL
OO
oo8787
12:16 02.11.2019.

Puna podrška AFD-u!

VL
AN
Antitrogloditist
10:10 02.11.2019.

Odlično formulirani stavovi. Briga za okoliš, tolerancija i vladavina prava. To su prave europske vrijednosti i vrijednosti obrazovanih i civiliziranih europljana za razliku od desničarskih use-nase-podase. Kako je odmah pročitala Šuicu kao osobu bez vizije i ciljeva. Klasično političko hadezenjarsko uhljebljenje.

VL
Avatar salterpath
salterpath
10:14 02.11.2019.

AfD, zastupnica Alice Weidel svojedobno je šokirala svojim izjavama da bi njemacki vojnici trebali pucati na izbjeglice koji ilegalno prelaze granicu te da bi Njemacka morala zabraniti odredjene segmente iz Hrvatske i BiH

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
12:57 02.11.2019.

A sta su to Europske i ljudske vrijednosti koje promovira ova spodoba , eutanazija, pobacaj, homoseksualnost (sa usvajanjem djece), legaliziranje droga , otvorene granice (pitanje sigurnosti??) , zelene energije i potpuna zastita okolisa (imat ce oni u njemackoj kad industrijaa zbog skupe energije i ekoloskih standarda ode u Kinu i Indiju ,samo ne znam kako ce objasnit narodu nezaposlenost i pad standarda (Sisak u Hrvatskoj je najbolji primjer), raspad tradicionalnog drustva vodi u raspad obitelji sto vodi u kaos , kriminal , dolazak migranata koji nisu spremni tolelirat druge religije i kulture a sto zagovaraju zeleni je direktno okrenut protiv njih samih , prvi su u Islamskim zemljama stradali ateisti homoseksualci , zene su podredene tako da ce zeleni do ro nastradat i zbog fasista i zbog islamista

VL
Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
11:36 02.11.2019.

Winniankakogod, molim,zato nejdes u njemacku. Ko je tebi to naucio. Sad su naravno svi njemci fasisti. Sta velis uopce za partizane,koji du poslje rata cinili isto i spustili se na istu razinu. To ti je ok,jeli? Vidi iz daleka da tako primitivno razmisljas.

VL
DU
Deleted user
14:38 02.11.2019.

a neka Šuice malo vani, ima ona još za učiti o šminkanju, pa modi, pa zlatnom nakitu, a di su onda frizure itd. neka se malo kultivira, što je to za nas parsto iljadarki eura da joj se plati kompletnatna obuka potrebna za jednu damu??

VL
Avatar nisamsavrsen
nisamsavrsen
10:30 02.11.2019.

Možda je Šuica neuvjerljiva, ali je u tome vjerodostojna.

VL
Avatar nisamsavrsen
nisamsavrsen
10:28 02.11.2019.

Jamila je sigurno nešto u rodu generalu Rojsu.

VL
MA
malitrn
10:08 02.11.2019.

Antifašisti su opasniji nego fašisti.

VL
TR
tracy
09:48 02.11.2019.

zeleni su sprega komunista i muslimanske emigracije. Njihov cilj je na racun srednje klase uvesti jos nekoliko miliona iz afrike i azije.

VL
ZA
Zagor77
08:35 02.11.2019.

Jamila Schaefer tvoje ime govori zbog cega si protiv Madarske i Suice a podrzavas migrante koji ilegalno prolaze kroz granicu.

VL
DU
Deleted user
09:14 02.11.2019.

Jamila i ostali zeleni su i stvorili uvjete za nestabilnost. Oni su glavni promotori genderizma i žarište bijele kuge. Kada čovjek pogleda, pripadnici zelenih stranaka uopće nemaju djece. 50 godina je prošlo do famozne seksualne revolucije i posljedice se poznaju. Zapad preživljava na uvozu ljudi sa Istoka i stvara se nestabilnost. Jamila i "neću djecu, želim se ostvarivati" company su glavni uzročnici nestabilnosti.

VL
KA
kapunjohan
08:54 02.11.2019.

Nevjerovatno - čovije bi očekivao da ,,zapadna,, političarka više cijeni demokraciju koja pripada svim pojedincima i svim državama a ne, da je za njih demokracija njihov stav i njihovo mišljenje. Koja demokracija joj daje pravo, da ona razdijeljuje kvote migranata napr. po državama mimo volje tih država a o broju da i ne govorimo kad bi se granice širom otvorile. Neznam kako se ,,molitvom,, može zatvoriti neka državna granica ,ako ne želim da mi bilo tko sa ulice uđe u kuću što uradim - zaključam vrata a neki imaju i psa čuvara- da odvraća. Koje pravo ,,demokratima pa bili oni zeleni, plavi , crveni ili neznam koje boje , da kritiziraju mađarsku većinu za njihovo demokratsko pravo u donošenju zakona u svojoj zemlji.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.