Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radni ručak

HDZ-ovi partneri zadovoljni kandidaturom Kolinde Grabar Kitarović

HDZ,koalicija,ručak
Foto: ''
10.07.2014.
u 17:39

HDZ-ovi koalicijski partneri izrazili su zadovoljstvo odabirom gospođe Kolinde Grabar Kitarović za kandidatkinju na predstojećim predsjedničkim izborima, u čiju pobjedu svi vjeruju.

Na radnom ručku predsjednika koalicije (HDZ, HSS, HSP AS, BUZ, HDS, ZDS) u restoranu na zagrebačkoj Trešnjevci ("Bonaca") potvrđena je daljnja suradnja na predsjedničkim i parlamentarnim izborima.

HDZ-ovi koalicijski partneri izrazili su zadovoljstvo odabirom gospođe Kolinde Grabar Kitarović za kandidatkinju na predstojećim predsjedničkim izborima, u čiju pobjedu svi vjeruju. Na sastanku su bili Tomislav Karamarko (HDZ), Branko Hrg (HSS), Ruža Tomašić (HSP AS). Milivoj Špika (BUZ), Goran Dodig (HDS) i Stanko Belina (ZDS). Partneri su istaknuli zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom koja je rezultirala nizom pobjeda i vratila nadu hrvatskim građanima. Predsjednici stranaka potvrdili su nastavak suradnje i na predstojećim predsjedničkim i parlamentarnim izborima – na kojima očekuju sigurnu pobjedu.

>>Izborni stožer Kolinde Grabar Kitarović neće biti u HDZ-u

>>'Karamarko je lukavo izabrao Kolindu. Riječani će biti na mukama'

Komentara 37

AP
apolon
18:09 10.07.2014.

Očekivano ,njoj će pokloniti glasove i politički centar, po meni , njezina pobjeda time postaje neupitna!

KA
kafka
18:06 10.07.2014.

Da, to je to! Bit će još stranaka koje će joj dati podršku. Kao višestranački kandidat Kolida pobjeđuje.!

ST
StrankaDemokratskihPromjena
18:09 10.07.2014.

josipoviću go home

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije