Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jako nevrijeme

Potop u Beogradu: Ljude spašavali iz automobila i tramvaja, padala su stabla...

09.06.2020.
u 10:46

Poplavljeni su bili podvožnjaci, garaže, autobusne stanice, svi prilazi hitnoj pomoći, padala su stabla, bujice su nosile kontejnere

Jako nevrijeme pogodilo je u ponedjeljak Beograd. U samo tri sata palo je više od 50 litara kiše pa su se ulice našle pod vodom. Poplavljeni su bili podvožnjaci, garaže, autobusne stanice, svi prilazi hitnoj pomoći, padala su stabla, bujice su nosile kontejnere...

Pojedini građani našli su se zarobljeni u poplavljenim vozilima, a vatrogasci su spašavali putnike i iz tramvaja..., javlja Blic.

 

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar CroPatria
CroPatria
12:07 09.06.2020.

Lider Balkana. Glavni grad države, nema kanalizaciju. Nakon svake obilnije kiše, grad doslovno smrdi po govnima.

SI
Sirmen80
11:46 09.06.2020.

A kak nema Vučka da poduzme nekakve mjere obezbeđenja poslije oluje.

DU
Deleted user
11:51 09.06.2020.

ček, ova vozi kroz vodu???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije