Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Potoci kišnice zaustavili promet u Dubrovniku

poplava
Foto: Zvonimir Pandža/VLM
1/5
06.11.2009.
u 15:18

Zbog velikih oborina zaustavljen je promet na gruškoj obali kod Solske baze, a bazeni vode stvorili su se i na cesti na Pločama i Vojniću pokraj vrtića Palčica.

Obilna kiša koja je u petak ujutro pala na dubrovačkom području neugodno je iznenadila Dubrovčane i prouzročila mnoge probleme u prometu te poplavila prizemnice.

Zbog velikih oborina zaustavljen je promet na gruškoj obali kod Solske baze, a bazeni vode stvorili su se i na cesti na Pločama i Vojniću pokraj vrtića Palčica. Vatrogasci su imali pune ruke posla zbog intervencija.

Pokraj pošte Lapad u vodi je zapelo i nekoliko automobila, a voda je prodrla i u obližnji poštanski ured. Dubrovčani nisu zadovoljni jer, kako kažu, godinama se ne rješava problem loših odvoda pa imaju poplavu nakon svake kiše.

Komentara 6

MI
mikesh
10:53 07.11.2009.

e pa da pošteno plate porez za svakog gosta koji ljetuje imali bi novca za komunalnu infrastrukturu

AG
Agramer198
15:23 06.11.2009.

Vlahušiću ne vrti palčevima neg na posao onda!

PO
poduzetnik
15:38 06.11.2009.

Cijela obala Jadranska je okovana u beton pa prema tome ovo i nije neko cudo, a ni novost. Da beton upija vodu to bih vec bila novost, a cudo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije