Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FILMSKA JURNJAVA

Potjera u Zagrebu: Policija jurila za bjeguncima, blokirala ih i uhitila

potjera, portal (1)
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/5
23.04.2013.
u 23:06

Nakon što je policija trećim vozilom blokirala automobil, opkolila je bjegunce, izvukla ih iz auta, srušila na pod i vezala lisičinama

Dva policijska neobilježena golfa projurila su u utorak nešto prije 22 sata Zagrebačkom ulicom u potjeri za Peugeotom 106 u kojemu se nalazilo nekoliko muškaraca.

Na križanju s Rudeškom iz drugog smjera došao je treći automobil koji je prepriječio put vozaču Peugeota koji se zatim zaustavio. Iz dva golfa zatim su izašli maskirani policajci i izvukli muškarce iz Peugeota, polegli ih na pod i vezali im ruke lisičinama.

Križanje je bilo blokirano tridesetak minuta, nakon čega je policija ponovno pustila promet, a Peugeot su zapečatili i odvezli policijskim paukom u 23 sata. U policiji u utorak navečer nisu mogli reći zbog čega su lovili i uhitili vozača i putnike u Peugeotu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije