Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O čemu je razmišljala?

Potez ove vozačice zgrozio je sve, pogledajte što je učinila kada je obišla kamion

sudar s kamionom
Foto: Screenshot
1/2
15.06.2019.
u 09:05

Da vozačka dozvola nije za svakoga, svjedočimo svaki dan, a ova žena još je jedan od bisera na cestama...

Nevjerojatna scena snimljena je na cesti u Ujedinjenom Kraljevstvu gdje je jedna žena zbog vrlo nepromišljenog poteza pukom srećom izbjegla tragediju.

Vozeći se cestom s dvije trake u jednom smjeru, ona je obišla kamion da bi odmah stala na kočnicu kako bi skrenula lijevo.

Vozač kamiona nije se mogao zaustaviti pa je udario u zadnji kraj njezinog automobila i odgurao je prema naprijed. Nakon stotinjak, žena se zaustavila i izašla iz vozila kako bi provjerila štetu.

Sve je snimljeno kamerom iz kabine kamiona, a na kojoj se čuje kako vozač ne bira riječi za ženu koja im je ugrozila život.

Ključne riječi

Komentara 26

DU
Deleted user
09:47 15.06.2019.

Takva je i sa dječjim kolicima opasna na nogostupu...

DT
dturina
10:10 15.06.2019.

Imam dojam da mi takve osobe pišu replike na komentare kad god se priča o brzini, ležećim policajcima i sl. I uvijek takvi za sebe misle da su dobri i sigurni vozači, a ostali su luđaci koji jure.

RO
ronyday
09:29 15.06.2019.

Na žalost to je vrlo česti sluićaj na cestama. Ka da vidim nrobičnu vožnju ili neneormalnu reakciju 90 % slučajeva su to žene ili starci. Ima žena koje su u stanju voziti se kilometrima iza traktora ili pak idu preticatii da uopće ne provjere suprotnu stranu. Najmanje za 30 % usporavaju promet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije