Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKA ČAST!

Potez omiškog policajaca oduševio sugrađane. Potaknuo mnoge da mu se priključe

Omis panorama
Miranda Cikotic/PIXSELL
23.11.2020.
u 15:48

Građani su odlučili  prikupiti sredstva za servis i registraciju automobila kako bi novi vlasnici bili mirni još nekoliko slijedećih godina. Donacije se prikupljaju i po ugostiteljskim objektima, a mnogi smatraju kako je svaka akcija hvale vrijedna.

Potrebno je tako malo da se pokrene lavina. U ovom slučaju odluka Omišanina Ante Mikulića pokrenula je val dobrote. Naime, umjesto da proda svom limenog ljubimca Mikulić je odlučio pokloniti ga obitelji slabijeg imovinskog stanja. Taj nesvakidašnji potez potaknuo je i druge na velikodušnost. 

Mikulić, koji inače radi kao policajac, godinama se služio automobilom bez da je imao problema s njim, a u njega je uložio puno novca, ljubavi i truda. Međutim, došlo je vrijeme da ga zamijeni te je razmišljao o tome da ga proda. No, ipak je donio drugačiju odluku. 

- Jednoj obitelji kojoj je prijeko potreban automobil, a koja ga ne može priuštiti. Nazvao sam svoje drage prijatelje iz Centra za socijalnu skrb u Omišu. Predat ćemo ovaj lijepi stroj nekome da služi - objašnjava za Dnevnik.hr. 

Vrlo brzo saznalo se za njegov potez. Javio mu se prijatelj i kazao kako će do vrha napuniti auto gorivom prije darivanja. Predsjednik autokluba Tomislav Tomaš potvrdio je kako je riječ o posebnom vozilu o kojem se uistinu pazilo, te kako je utoliko ta gesta još i vrijednija. 

Građani su odlučili  prikupiti sredstva za servis i registraciju automobila kako bi novi vlasnici bili mirni još nekoliko slijedećih godina. Donacije se prikupljaju i po ugostiteljskim objektima, a mnogi smatraju kako je svaka akcija hvale vrijedna. 

- Započeo sam jednu svoju božićnu priču koja sad više nije samo moja, nego svih nas. Znači, naša božićna priča -  zaključio je Ante.

VIDEO:  Ekskluzivno smo isprobali dvije nove igrice za PlayStation 5

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

DA
damyr26
17:01 23.11.2020.

Hm, ne znam kako na. to gleda Centar za socijalnu skrb, naime on koji posjeduju auto ne znam da li imaju pravo na socijalu , pa bi to moglo biti medveđa usluga.

MA
Maux
16:04 23.11.2020.

Policajac ljudina ...

Avatar renac
renac
17:47 23.11.2020.

Steta ato su takvi na margini mupa,a seljacine nekulturne vode takve normalne,pa to nije normalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije