Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIUM KOMENTAR

Potez kojim je Milanović zaslužio pohvalu

Predsjednik Zoran Milanović posjetio je Varaždin
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
20.09.2021.
u 10:21

Grabar-Kitarović priznate su diplomatske sposobnosti, a Milanović se pokazao kao predsjednik svih Hrvata

Komentara 46

DU
Deleted user
10:53 20.09.2021.

Pozitivno sam iznenađen. Poznato je da klaunovi iz Sabora, nakon što se jedni drugima izviču da su magarci i majmuni, kasnije u restoranu zajedno žderu i loču. Međutim, ovdje je osim predjedničkih izbora, meni u sjećanju ostalo kad je Milanović odbio Grabar-Kitarović dati ruku (prilikom konzultacija za sastavljanje vlade). Tako da mi se činilo da je to malo ozbiljniji sukob (možda još iz doba kad su oboje radili u MVP-u). U svakom slučaju, bez obzira koja je pozadina priče, lijepo je pročitati nešto što nije međusobna svađa i vrijeđanje političara.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
19:44 20.09.2021.

I yve nakon što joj se rugao da se slilaje ispred ograde Bijele kuce.

BS
@bserver
16:57 20.09.2021.

Gratis izleti koje mi plaćamo. Vodi se bivše političare ali ne samo njih, svi su poveli i žene, možda ima i djece? Ima se, radnici sve plaćaju a oni putuju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije