Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilni sin

Posvađao se s majkom pa uzeo kuhinjski nož u ruku i prijetio joj ubojstvom

napad nož nasilje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
05.05.2020.
u 11:00

Incident se dogodio u okolici Rijeke, a sreća je da je policija brzo stigla nakon što ih je uplašena žena nazvala u panici

Mladić (21) ispitan je na ODO-u Rijeka zbog sumnje da je bio nasilan prema svojoj majci, te da joj je prijetio. Sumnja se da se 30. travnja 2020. oko 15,00 sati u okolici Rijeke prvo posvađao s majkom, a zatim joj je zaprijetio da će je ubiti.

Dok joj je prijetio, mahao je kuhinjskim nožem kojeg je imao u ruci. Preplašena žena je pozvala policiju, pa je nasilni sin odveden na policiju, a zatim i na tužiteljstvo. Nakon što je ispitan, tužiteljstvo je od suca istrage u Rijeci tražilo da ga pritvori zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Komentara 2

Avatar DeborahZM87
DeborahZM87
23:43 05.05.2020.

w︆︅︆­­w︆︅︆­w︆︅︆­.︆︅︆­­l­­o︆︅︆v︆︅︆e︆︅︆x︆︅︆­x︅︆︆­.︆︅︆­­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆b

Avatar MargaretUC79
MargaretUC79
23:36 05.05.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k­i︆s︆­s︆­tok︆­.︆­c︆­o︆m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije