Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVOREN 24-GODIŠNJAK

Posvađali se pa otišao po pištolj i ispalio mu dva hica prema nogama

Zatvor na Bilicama
Miranda Cikotic/PIXSELL
06.11.2020.
u 07:19

Pištolj  je nepoznat marke  i nije priopćeno od kud mu. Tužiteljstvo je od suca istrage Županijskog suda u  Puli tražilo da mu se odredi istražni zatvor, čemu  je udovoljeno

Zbog pucnjave u Splitu uhićen je 24-godišnjak koji je ispitan na Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu te je osumnjičen za dovođenje u opasnost opće opasnom radnjom.

Sumnjiči ga se da se 2. studenog u 16.37 posvađao s oštećenikom. Svađa se odvijala u Mostarskoj  ulici i to na javnom prostoru  kojim se kreće više ljudi. Nakon kraće svađe 24-godišnjak se udaljio, da bi se zatim  vratio noseći pištolj u ruci. Potom je iz pištolja pucao prvo u zrak, a zatim dva puta u smjeru oštećenikovih nogu, nakon čega se udaljio.

Pištolj  je nepoznat marke  i nije priopćeno od kud mu. Tužiteljstvo je od suca istrage Županijskog suda u  Puli tražilo da mu se odredi istražni zatvor, čemu  je udovoljeno. Pritvoren je zbog  mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije