Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa mu ne mogu

Posvađao se sa susjedima zbog ceste i ograde, pogledajte kako im se osvetio

ograda
Foto: Reddit
1/2
26.02.2019.
u 11:08

Jedna je obitelj susjedima dopustila da se koriste dijelom njihova posjeda pri skretanju automobilima, no kada im je kamion uništio ogradu, odlučili su tome stati na kraj...

Odnos sa susjedima često zna biti iscrpljujući pogotovo ako zbog se zbog mira ne želite ni s kim zavaditi.

No katkada nas susjedi znaju izbaciti iz takta pa su nužni drastični potezi.

Tako je jedna obitelj iz malene države u središnjoj Europi godinama u svađi sa susjedima, inače daljnjim rođacima, zbog raznih stvari, a jedna od njih je i cesta kojom se svakodnevno voze.

Naime, posjed obitelji pravokutnog je oblika, a s desne i prednje strane posjeda nalazi se cesta. Kako bi lakše skretali, obitelj je dopustila susjedima da prelaze preko njihova posjeda i slobodno se koriste tim četvornim metrom pri izlaženju iz ulice. Sve dok im jednog dana nije prekipjelo.

Foto: Reddit

Budući da cesta nije asfaltirana, na njoj se često stvaraju rupe koje u većini slučajeva popravljaju upravo vlasnici posjeda iako se putem koriste i drugi susjedi.

– Susjedi očekuju od mojih roditelja da sami plate asfaltiranje ceste, no oni to ne žele učiniti kao ni itko drugi. Jednog dana susjedi su naručili drva koja im je dovezao golemi kamion. Vozač kamiona prešao je preko našeg posjeda i ograde te je oštetio. Nitko nije želio platiti štetu pa je otac krenuo u osvetu – objavio je na Imguru mladić čiji su roditelji vlasnici spornog posjeda. To nije bio prvi put da se tako nešto dogodilo nego treći pa je mladićev otac tome odlučio stati na kraj.

Vlasnik zemljišta odlučio je sazidati novu ogradu preko koje više nitko neće moći prolaziti, a izlazak iz ulice sada će svima biti otežan jer će morati skretati mnogo pažljivije

Foto: Reddit

– Kako smo i očekivali, petero susjeda zapelo je svojim automobilima za našu ogradu, no nitko nam nije pokucao na vrata – napisao je mladić. Dodao je kako su ih susjedi i tužili zbog ograde koju su sagradili, no spor su izgubili.

>> Pogledajte što je napravio kada je vidio da susjedu kradu automobil

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar Kaladin
Kaladin
12:40 26.02.2019.

"U maloj državi u srednjoj europi"... i to se danas zove "vijest"?! "Bijaše jednom jedan čovjek koji je imao tri kćeri..." eto tako, otprilike, zvuči ova "vijest".

SA
SamoMalo
12:20 26.02.2019.

Evo ti pulitzerova nagrada ili "publitzerova" nagrada kako ste nazvali copy-past media platformu sa lovom od googla.

KO
komunikolog
11:52 26.02.2019.

Stravična osveta, a već sam pomislio kako je pobio cijelu obitelj! Baš me interesira čime se hrane ovi novinari?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije