Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronašli mu i marihuanu

Posvađao se s bivšom zbog zagorenog pinđura pa zamalo završio u zatvoru

Pinđur, zimnica
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/3
24.09.2019.
u 17:06

Muškarac je stavio kuhati pinđur i počeo igrati šah pa je zaboravio pogledati što se događa u kuhinji...

Zbog zagorenog pinđura Ivan Š. iz Zagreba zamalo je završio u istražnom zatvoru.

Naime, on je protekloga vikenda odlučio skuhati pinđur no kada je stavio povrće u lonac da se kuha, sjeo je za računalo i počeo igrati šah. Budući da je partija šaha potrajala zaboravio je pinđur koji je pošpricao štednjak i kuhinjske elemente, pišu 24 sata.

U tom trenutku u kuhinju je ušla Ivanova bivša supruga i poludjela vidjevši nered. Bivši par se počeo svađati, a ljutita žena predbacila mu je i što je mačetom posjekao njezino stablo banana u dvorištu kuće. Žena je odlučila pozvati policiju i prijaviti bivšeg za prijetnje. Uz to je policiji rekla da njezin bivši suprug posjeduje stabljiku marihuane.

Muškarac je priznao da zapali joint jer ga to smiri pošto boluje od PTSP-a. Tužiteljstvo je tražilo da zbog prijetnji dobije istražni zatvor, no sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu odredio mu je mjere opreza.

Više neće biti u zajedničkoj kući nego će boraviti u stanu koji posjeduje, a u kojem njegovi prijatelji ribolovci drže svoju opremu i čamac. Također, bivšoj supruzi se ne smije približiti na manje od 100 metara niti s njom komunicirati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije