Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odletjela na benzinsku

Postupak djevojke nakon stravične prometne nesreće šokirao sve, a otkriven je i razlog

Shelby Lynne May
Foto: Facebook
1/6
02.07.2018.
u 09:01

Riječ je o 24-godišnjoj Shelby Lynne May koja je nesreću skrivila u Flowoodu, u američkoj saveznoj državi Mississippi

Svijet je prije desetak dana šokirala snimka prometne nesreće u kojoj je automobil doslovno preletio cestu i zabio se u pumpu na benzinskoj postaji, a još je šokantnije ono što se nakon toga dogodilo.

Naime, vozačica je odmah nakon nesreće izašla iz automobila i hodala kao da se ništa nije dogodilo.

Očekivano, bila je u stanju šoka i prolaznici su joj odmah priskočili u pomoć, a otkriven je i njezin identitet.

Riječ je o 24-godišnjoj Shelby Lynne May koja je nesreću skrivila u Flowoodu, u američkoj saveznoj državi Mississippi. Unatoč šokantnoj snimci, djevojka je prošla s lakšim ozljedama.

Djevojka je uhićena i optužena za vožnju pod utjecajem alkohola, a nesreću je skrivila nakon što je izgubila nadzor nad automobilom kojim je jurila čak 160 kilometara na sat.

Iz automobila je izašla u radnoj odjeći pa se da zaključiti kako se vraćala s posla u restoranu u kojem je radila.

Nakon nesreće platila je kaznu od 1500 dolara, a suđenje joj je zakazano za 10. srpnja. Sreća pa u trenutku slijetanja nitko nije dolazio iz suprotnog smjera ili pak bio na benzinskoj postaji jer bi posljedice bile sigurno smrtonosne.

Shelby Lynne May
1/6

Komentara 5

DU
Deleted user
09:31 02.07.2018.

pa da li ste vi normalni???

TU
turbolet
13:29 02.07.2018.

kretenizam

RO
roTTor
14:53 02.07.2018.

Ja sam pomislio da ima neki sindrom ili rijetku bolest a ono pijana krava u stanju šoka. Kao da je to neka rijetka bolest od koje oboljeva jedna osoba na milijardu. Razmišljam si da biti HR novinar je gora boleština od najgore. Ovo je vrh šund novinarstva i po ovom nije više najgore biti smetlar nego novinar nekog od hrvatskog portala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije