Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filmske scene

Postavili noćnu zasjedu vozilu koje je prevozilo milijune eura, ali vozač probio blokadu

Ilustracija
Foto: TRENTINO TV/REUTERS/PIXSELL
29.01.2020.
u 13:44

Oklopno vozilo zabilo se u dva kamiona koje su postavili pljačkaši kako bi blokirali put vozilu, ali se vozač uspio izvući i stati kod obližnje benzinske postaje gdje je pronašao policijsko patrolno vozilo

Skupina pljačkaša je na autocesti blizu Milana postavila noćnu zasjedu oklopnom vozilu koje je prevozilo nekoliko milijuna eura, ali se vozač uspio probiti kroz blokadu koju su mu postavili pljačkaši - dva kamiona, zapaljene automobile i čavle posute po cesti.

Napad se dogodio na autocesti A1, koja povezuje Milan i Napulj, kasno u utorak oko 20 kilometara od Milana, prenijela je novinska agencija ANSA u srijedu.

Oklopno vozilo zabilo se u dva kamiona koje su postavili pljačkaši kako bi blokirali put vozilu, ali se vozač uspio izvući i stati kod obližnje benzinske postaje gdje je pronašao policijsko patrolno vozilo. Vozač je izbjegao i preostale prepreke koje su postavili kriminalci: čavle i nekoliko gorućih automobila.

Tri kilometra autoceste bilo je zatvoreno nekoliko sati kako bi vlasti mogle očistiti put. Normalni promet nastavio se oko 9 sati ujutro. Tvrtka Battistolli koja je vlasnik oklopnog vozila rekla je da nitko nije ozlijeđen, prenosi ANSA. Sličan, također neuspješan, napad dogodio se na istoj autocesti 2014.

 

VIDEO Nesreća - Kamionetom u punoj brzini probio zid i uletio na terminal zračne luke

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar opara1
opara1
16:43 29.01.2020.

Sakupljaći perja možda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije