Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drski kradljivci

Poštara zaskočili, napali i oteli mu više od 50 tisuća kuna mirovina

hrastin prilaz (1)
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/3
08.09.2010.
u 11:47

– Maskirali su se kapama, a i pištolj je navodno imao jedan od njih – ispričao je susjed.

Mnoštvo umirovljenika koji su danas trebali dobiti mirovine neće ih dobiti jer su dvojica nepoznatih počinitelja jutros oko 9 sati nasrnula na poštara A. K. (57) na stubištu zgrade u Prilazu Mate Hraste 3 u zagrebačkoj Utrini i oteli mu torbu s novcem za mirovine.

Kada se pješice spuštao s petog na četvrti kat zaskočili su ga na stubištu.

– Maskirali su se kapama, a i pištolj je navodno imao jedan od njih – ispričao je susjed. Zatim je, nastavlja, uslijedila tučnjava u kojoj je poštar ozlijedio glavu. Kako bi se osigurali da neprimijećeni pobjegnu, razbojnici su mu uz noge i vezali ruke na leđima.

– Krvi, srećom, nije bilo, a poštar se uspio nekako spustiti po stubištu, te je nogama razbio staklo. Buku su čuli i susjedi, koji su mu pohitali u pomoć te obavijestili policiju i hitnu pomoć.

 

Šokiranog poštara zbrinuli su djelatnici Hitne pomoći. Drski kradljivac oteo je više od 50 tisuća kuna.

 

Komentara 2

NK
nena kozul
12:29 08.09.2010.

....nije mi jasno , zasto se mirovine na isplacuju putem tekuceg racuna ? ...imao je \"jadni\" postar i srecu da nije i vise nastradao....hm

MP
mparac3
23:57 08.09.2010.

Postar je, najvjerojatnije, vec podjelio plijen s partizanima....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije