Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osuđen nakon 6 godina
Povratak na članak

Poštar upao u kuću i bez pristanka dirao ženu: 'Nisam imala kamo pobjeći, htio me ugurati u sobu'

Svojom ju je desnom rukom uhvatio za zapešće lijeve ruke, gdje je nosila sat, čvrsto je stisnuo, a potom je bez njezina pristanka dirao u predjelu stražnjice bedara i spolovila, tražeći je "da mu malo da"

Komentari 2

NN
nikola.nikola50@hootmail.com
14:06 15.12.2020.

Ja mislim da se ona cupala s njim i prije, ali je trebalo naci ooravdanje za muza

VL
SI
sisavac
13:30 15.12.2020.

namještaljka, sudac krivo presudio. pazite nju, on ju je kao stiskao, al ona je pobjegla van, jer joj je bilo hladno, pa je otišla po drva.... ček malo, jel pobjegla od njega, ili od hladnoće. sve mi se čini da ju je poštar otkantao, čekao predugo, pa otišao. a ona mu se osvetila. ja poštaru vjerujem. znate li vi kolko ljudi ima tatu za poštara? nemate pojma! :)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.