Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nalet automobila

Poštar umro u bolnici od ozljeda u prometnoj nesreći kod Šibenika

Nesreća, Danilo
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/5
12.10.2016.
u 12:57

Nesreća u mjestu Danilo dogodila se u utorak kad je 24-godišnji vozač Fiata zbog neprilagođene brzine prešao na suprotnu stranu ceste, gdje je naletio na moped "Tomos" koji je bez zaštitne kacige vozio 47-godišnji poštar.

U šibenskoj bolnici umro je 47-godišnji poštar koji je u utorak teško ozlijeđen kad je na njegov moped kod Šibenika naletio automobil, doznaje se u srijedu u šibensko-kninskoj policiji.

Nesreća u mjestu Danilo dogodila se u utorak oko 10 sati, kad je 24-godišnji vozač "Fiat Punta" šibenskih registracija zbog neprilagođene brzine prešao na suprotnu stranu ceste, gdje je naletio na moped "Tomos" koji je bez zaštitne kacige vozio 47-godišnji poštar.

Moped se od udara odbio od automobila i zajedno s poštarom sletio s ceste, gdje je udario u metalnu žičanu ogradu.

S teškim i po život opasnim ozljedama 47-godišnjak je prevezen je u šibensku Opću bolnicu, gdje je u utorak oko 23.45 sati preminuo.

 Zbog izazivanja prometne nesreće policija će protiv 24-godišnjeg vozača automobila podnijeti kaznenu prijavu.

Komentara 3

DU
Deleted user
15:15 12.10.2016.

Jadan čovjek, zarađivao za kruh i izgubio glavu. Po našim cestama vozi tko hoće kako hoće...

Avatar ivica48
ivica48
08:37 13.10.2016.

Ma nije uzrok prebrza voznja vec MOBITEL

ZA
zambezi
15:18 12.10.2016.

To bi zanimanje trebalo ukinut. Jadni ti ljudi. Od zime i kiše koju moraju trpit,do ovakvih užasa ,jer neznaš da li ces se vratit doma s posla. Ne kazem,ima i opasnijih zanimanja,ali pisma i pakete mogu autom dostavljat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije