Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIGNUTA OPTUŽNICA

Poštar u parku gušio 11-godišnjakinju jer mu se rugala

'sis...300108...sisak..nasilje snimio nikola cutuk'
Nikola Čutuk/PIXSELL
08.02.2013.
u 09:00

Djevojčica mu se navodno izrugivala kada je zabunom ušao u ženski toalet. Tada ju je otjerao u susjednu prostoriju i počeo gušiti

Vlasti u Los Angelesu podigle su optužnicu protiv 55-godišnjeg poštara Daniela Villasensora jer je u javnom parku pokušao ugušiti 11-godišnju djevojčicu koja mu se navodno rugala.

Poštar iz Temple Cityja optužen je za okrutnost prema djeci. Nalazi se u zatvoru, a sud mu je odredio jamčevinu od 15.000 dolara, piše Fox News. MyFoxLA.com izvještava da je Daniel bio na dužnosti u ponedjeljak popodne kada je slučajno ušao u ženski toalet u parku Bristow. Navodno se razljutio kada ga je dvoje djece počelo vrijeđati pa je djevojčicu otjerao u obližnju sobu za skladištenje. Tamo ju je počeo gušiti, no tada su došla dvojica gradskih radnika i prekinula nasilje.

Villasenor se na sudu pojavio u poštanskoj uniformi. Kazao je da se ne osjeća krivim. Poštanski ured u kojem je zaposlen privremeno ga je suspendirao s dužnosti.

>>Poštar starici donio mirovinu, ali tisuću kuna zadržao za sebe

Komentara 1

LU
Lujo123
09:40 08.02.2013.

Članak bi trebal početi ovak: Poštar od 55 godina je navodno gušil djevojčicuod 11 godina koja mu se je bez razloga rugala. Kak uopće dijetetu od 11 godina padne na pamet da se ruga čovjeku od 55 godina? No dobro to je u suglasju sa rodnom teorijom našeg nazovi doktora štulhofera po kojoj svako svakog gdje stigne može navleći bez obzira na godine, pa i 11 godišnja djevojčica može se nabacivati čovjeku od 55 let, a ak on neće onda mu se ruga i ponižava ga. Zakaj bi mu se inaće to derište uopće obraćalo na bilo koji naćin?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije