Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Postala sudužnik, a nije ni ušla u banku

Marija Solić
Foto: Dušan Mirković/PIXSELL/Ilustracija
16.06.2014.
u 10:17

Neugodno iskustvo Marije Solić iz Radovanaca

Doživjela sam veliki šok, a za smirenje sam morala uzeti apaurine kada sam od banke Hypo Alpe Adria iz Zagreba dobila opomenu da sam založni dužnik Adriani Solić iz Rešetara i da trebam platiti dug u iznosu od 3.079,77 kuna za njezin kredit. Ja u tu banku nisam nikada ni ušla niti u njoj imam račun niti sam ikada čula za tu Adrianu – govori Marija Solić iz Radovanaca pokraj Požege, koja je nakon dobivene opomene pohitala u požešku poslovnicu jer je, u međuvremenu, preko rođakinje doznala da Adriana Solić radi u Hypo banci, i to u Novoj Gradišci. Osim nje, istu opomenu kao založni dužnik istoj osobi dobio je i njezin nećak Marijan Solić. U požeškoj poslovnici su joj rekli da će joj se Adriana Solić javiti i da će se nesporazum riješiti, ali ona se nije javljala ni njoj, a ni nama naš telefonski poziv. Marija se obratila i požeškoj policiji.

– Rekli su mi da je to ozbiljna stvar. Nakon više pohoda požeškoj poslovnici, izgubljenog vremena, živaca i novca, jer sam morala platiti da me netko doveze u Požegu, dobila sam potvrdu da nisam dužnik. Željela bi na ovaj način upozoriti druge na ovakve prevare – ističe Marija Solić, kojoj još uvijek nije jasno kako ju je službenica banke upisala kao sudužnika.

>> Ljutita na sustav: Sav mi novac s računa uplaćuju banci

Ključne riječi

Komentara 36

DI
duncan_idaho
10:32 16.06.2014.

kako? pa tako da je službenica banke krivotvorila njen potpis i ovjerila kod kriminalnog javnog bilježnika

Avatar navijač
navijač
10:36 16.06.2014.

Još je dobro i prošla.

RT
Rollo.Tomasi
12:15 16.06.2014.

Ovo i nije neka priča. Kod nas postaneš sudužnik samim time kaj živiš u ovoj državi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije