Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odrekla se titule

Posrnula Miss: Iz zabave bacala bombe po prolaznicima!

Kendra McKenzie Gill,miss bomba
YouTube Screenshot
28.09.2013.
u 12:33

Lokalna ljepotica optužena je za posjedovanje eksplozivnih naprava nakon što je policija nju i još troje prijatelja uhvatila s improviziranim ručnim bombama

Miss iz američke savezne države Utah izazvala je skandal nakon što je priznala da se s prijateljima zabavljala bacajući ručno izrađene bombe po slučajnim prolaznicima i privatnim dvorištima.

Kendra McKenzie Gill (18) prošlog je tjedna optužena pa je bila prisiljena vratiti lentu i krunu jer pravila ponašanja za misice isključuju delinkvenciju ili sudsko kažnjavanje tijekom mandata, piše Huffington Post.

- Građani Rivertona pogođeni su mojim činom pa ću tituli prepustiti nekoj drugoj djevojci - rekla je Kendra te iskreno priznala da društvo nije razmišljalo o tome što radi. Lokalna ljepotica optužena je za posjedovanje eksplozivnih naprava nakon što je policija nju i još troje prijatelja uhvatila s improviziranim ručnim bombama. Njih su izradili od boca u kojima su bili sredstvo za čišćenje Wc-a i komadići metala.

Srećom, u njihovom mahnitom pohodu nije bilo ozlijeđenih. Misica je priznala kako je sve u stvari bila šala, no nju tako nisu shvatili i nadležni organi pa je sada prisiljena odraditi 200 sati društveno korisnog rada i platiti kaznu od 500 dolara.

No to nije sve. Osim lente, misica je morala vratiti i osvojenih 2000 dolara stipendije.

>>Pogledajte još jednu lošu haljinu Miss Hrvatske

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije