Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvalan potez

Poslodavac iz raja: Za 20 godina rada Hrvat od šefa dobio BMW i skupocjeni sat

BMW
Foto: Sisser/wikimedia commons
10.03.2019.
u 18:22

Ova gesta dokaz je da su naši radnici cijenjeni u zapadnim zemljama

Ivan Mezga (48) jedan je od mnogih Hrvata koji je kvalitetnu poslovnu priliku dobio izvan granica Lijepe Naše. Nakon 20 godina kontinuiranog i marljivog rada u austrijskoj tvrtki Strablegg-Leitner, hrvatskog radnika rodom iz Dekanovca poslodavac je nagradio BMW-om 320d iz 2010. godine i skupocjenim ručnim satom, prenosi emedjimurje.rtl.hr.

Ova gesta dokaz je da su naši radnici cijenjeni u zapadnim zemljama, a Ivan, koji je inače zaljubljenik u BMW, bio je oduševljen. Radišan Međimurac vrlo je zadovoljan s uvjetima rada te je naglasio da je sretan što radi u ovoj tvrtki s prekrasnim podrumima europskih vinograda

Tvrtka Strablegg-Leitner bavi se vinskom proizvodnjom, a nalazi se na Eichbergu u Leutschachu na Vinskoj ruti u južnoj Štajerskoj.

>> Pogledajte video: Evo kolike su zapravo plaće po zanimanjima u Njemačkoj

 

 

Ključne riječi

Komentara 76

SC
schwertransport
18:44 10.03.2019.

Novinari se sprdaju sa ljudima vani

DU
Deleted user
20:01 10.03.2019.

Sve je on to sam platio i zaradio . A što bi sa novinarima, bolje je ne pisati, jer bih bio u blokadi 5 godina

SE
serđo12
20:00 10.03.2019.

Novinari su rijetko zanimanje koji ne mogu u inozemstvu Radit!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije