Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRONAĐENE PORUKE

Posljednja pisma prije krvavog pohoda: 'Marija samo ti me možeš spasit'

Split: Vlasnica stana u kojem je živio Filip Zavadlav
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/11
15.01.2020.
u 19:06

Među stvarima pronađenim u Filipovom stanu ima suvenira, knjiga, i to ponajviše vjerske tematike, ali i pisma za djevojku Mariju

Marija volin te. Marija samo ti me možeš spasit – stoji u jednoj od poruka koju je na noćnom ormariću pronašla Marcela Sunara, vlasnica stana u kojem je živio Filip Zavadlav, 25-godišnjak koji je u subotu usred bijela dana u centru Splita likvidirao trojicu mlađih muškaraca.

U najlonskim vrećama u kojima su spakirane Filipove stvari mogu se vidjeti suveniri što ih je donosio s navigavanja, poput maski. Među stvarima ima i knjiga, i to ponajviše vjerske tematike, ali i pisma za djevojku Mariju.

VIDEO Tko je Filip Zavadlav?

– Sve je to uzrokovano nespavanjem. Al' dobro, to će se riješiti – piše u drugoj poruci pronađenoj na noćnom stoliću, a bilo ih je po cijelom stanju, tvrdi stanodavka.

Kaže da njezin podstanar oko nije sklopio 16 dana. O tome govori i Filip u jednom od svojih pisama.

– Da Marija, slažem se, jak u glavi možeš biti samo ako spavaš. Marija volin te. Marija samo ti me možeš spasit.

Sunara kaže da ne zna tko je ona, ali bi voljela da se javi kako bi joj poslala pisma. –  Što se tiče Filipovih stvari, neću ih nikomu dati osim njemu. Čekat će ga pa makar se iz zatvora vratio za 20 godina – kaže stanodavka.

Između ostalog, stanodavka otkriva kako je vidjela i uplatnice iz rujna i listopada koje su glasile na brata Stanislava. Iznosi su bili oko 100-200 kuna. – Pretpostavljam da je Stanislav tada bio u zatvoru, pa mu je on slao novac –  zaključuje. 

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
20:02 15.01.2020.

S kojim pravom kopate po tuđoj intimi?!

MA
Marcos
19:58 15.01.2020.

Od kud njima pravo objavljivati ovo? Di smo to?

ZA
zagabria2
20:43 15.01.2020.

prijava za provalu u stan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije