Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u zadru

Poslije masakra po zidovima kuće pisao nesuvisle grafite

uhićen
Dino Stanin/Pixsell
02.04.2013.
u 21:58

Ubojica je u kući i izvan nje postavljao instalacije od boca i slika koje je sam naslikao, a slično je napravio i kod prijatelja.

Ubojica majke i bake, 20-godišnji Lovre Mesnić trebao bi biti prebačen u Bolnicu za osobe lišene slobode, a potom i na psihijatrijsko vještačenje. Potvrđeno nam je to u zadarskoj policiji od koje pak nismo uspjeli dobiti informaciju o rezultatima toksikološke analize kojom bi se utvrdilo je li, kako se špekulira posljednjih dana po Zadru, Lovre Mesnić u trenutku masakra bio pod utjecajem droga. 

Policija je na analizu poslala i više predmeta kojima je Lovre Mesnić zatukao svoju 55-godišnju majku i 78-godišnju baku, a spominju se kuhinjski nož, sjekira i alat. 

Prema neslužbenim informacijama monstruozna ubojstva, kakva se u ovom kraju ne pamte, počinio je prijepodne, a tijela su pronađena u vrijeme ručka, odnosno nešto poslije 14 sati. Do dolaska svog oca Lovre Mesnić je po zidovima kuće ispisivao grafite, kako nam je neslužbeno potvrđeno, nesuvisla sadržaja. Policija nije potvrdila da je grafite pisao krvlju svojih žrtava, a demantirali su da je žrtve dekapitirao. Lovre Mesnić je, osim grafita, u kući i izvan nje postavljao i nekakve instalacije od boca i slika koje je navodno sam naslikao, a sličnu je instalaciju postavio i u naselju Relja kamo je pobjegao nakon ubojstva.

Prijatelji, među kojima i oni koji su ga vidjeli nakon ubojstva, a jedan je s njim, ne znajući što se dogodilo, popio i kavu, i dalje su u nevjerici jer je do jučer uzoran učenik i sportaš masakrirao majku i baku. Većina je uvjerena da je bio pod utjecajem teških droga.

>>Masakrirao majku i baku pa otišao s prijateljem na piće

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije