Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽEN ZA PRIJETNJE I OŠTEĆENJE TUĐE STVARI

Poslao mu SMS poruku u kojoj je zaprijetio: Ubit ću te u šumi!

Ljubav na poslu
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/2
08.03.2021.
u 15:18

Nakon što mu je poslalo prijeteće poruke, odvijačem mu je napravio rupu na poklopcu prtljažnika automobila

- Ubit ću te u šumi! - jedna je od brojnih prijetećih i uznemirujućih SMS poruka, koje je kako se sumnja 41-godišnjak poslao  oštećeniku, zbog čega je sada Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru protiv njega podiglo optužnicu. Tereti ga se da je prijeteće poruke slao dvojici oštećenika, kojima je uz to oštetio i automobile.

Tereti ga se da je u prvom slučaju od 2. studenoga 2020. do 20. prosinca 2020. u jednom naselju na području Bjelovarsko-bilogorske županije prijetio prvom oštećeniku.

Nakon što mu je poslalo prijeteće poruke, odvijačem mu je napravio rupu na poklopcu prtljažnika automobila te je automobil udario nogom udubivši lim prednjih lijevih vrata automobila. Osim toga, 41-godišnjaka se tereti i da je od 21. prosinca 2020. do 28. prosinca 2020. u Bjelovaru, prišao parkiranom vozilu drugog oštećenika kojem je oštrim predmetom izbušio gume te je još i otkinuo prednji nosač zajedno s registarskom pločicom automobila.

Potom je i njemu od 12. siječnja 2021. do 17. siječnja 2021. na mobitel poslao više SMS poruka uznemirujućeg sadržaja.

Sindikati pozivaju Vladu da ratificira Konvenciju 190. i zaštiti radnice

 

Ključne riječi

Komentara 1

LA
lajh1985
16:02 08.03.2021.

Trebali su istrazit i sto ga je potaknulo na to da im posalje prijetece poruke,a ne ovak da ispadne ds je to iz cista mira napravio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije