Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svakakvih čudaka ima

Poslao joj je fotografiju penisa no odmah je požalio, djevojka ga je 'ubila' odgovorom

Mariclare Michelle
Foto: Facebook
1/3
03.03.2020.
u 17:17

Na internetu ima puno perverznjaka, a ova je djevojka jednom od njih uspješno stala na kraj

Upoznavanje preko interneta u mnogim je slučajevima dosta rizično jer nikada ne znate na kakvu ćete osobu naletjeti.

Uvjerila se u to mnogo puta djevojka po imenu Mariclare Michelle iz Seattlea u američkoj saveznoj državi Washington koja je odlučila stati na kraj muškarcima koji joj šalju proste fotografije.

Na Facebook ju je dodao tako jedan mladić kojemu su se svidjele njezine plave oči i pjegice te joj je odmah poslao poruku. Napisao joj je i kako je pomislio da je slobodna na što mu je ona odgovorila da je zauzeta. No, njemu to nije zasmetalo nego ju je upitao želi li i dalje biti prijateljica s njim i da voli njezine pjege.

Nakon toga joj je poslao fotografiju svog spolnog organa i upitao je sviđa li mu se.

No, djevojka se dobro snašla. Upitala ga je što joj je to poslao jer ne vidi fotografiju. Potom mu je pojasnila da ne vidi fotografiju ako je u pitanju golotinja jer na mobitelu ima blokator za pornografiju koji odmah šalje informacije lokalnoj policiji.

– Znam da je blesavo, no nikad ne možeš biti previše oprezan s čudnim muškarcima na internetu koji šalje fotografije svojih penisa – napisala mu je ona što je izazvalo reakciju baš kakvu je očekivala.

– Jesi li ozbiljna? – upitao ju je mladić na što mu je ona odgovorila 'apsolutno' i pitala ga ponovno što joj je poslao.

On joj je potom odgovorio da joj je poslao upravo to o čemu je pisala te da previše pije.

Djevojka mu je potom napisala kako je njegova fotografija poslana lokalnoj jedinici za Seksualne zločine protiv žena te da će vjerojatno snositi posljedice jer je policija, osim proste fotografije,  dobila i informacije o njemu.

Perverzni mladić povjerovao je u svaku njezinu riječ te ju je odmah blokirao, a ona je svoju podvalu objavila na Facebooku i dobro nasmijala svoje prijatelje.

– Ne šalji mi slike penisa jer ću te je... raznijeti – napisala je djevojka i otkrila kako je tu ideju vidjela već jednom na Facebooku pa je i sama odlučila pokušati na taj način otjerati muškarca koji joj dosađuje, a to joj je i više nego uspjelo.

Ključne riječi

Komentara 28

Avatar Dr Evil
Dr Evil
17:53 03.03.2020.

Ovaj prsten kroz nos stavljaju svinjama

DU
Deleted user
19:57 03.03.2020.

Šokantni .... Bombastični naslovi na 24 sata i to prva stranica kao : penis .... vjerojatno hoćete napraviti neki šokantni magazin.... Nije mi jasno zbog čega maltretirate javnost ..... s perverzijama ...

PL
Playmaker
02:06 04.03.2020.

Nevjerojatno !!!! Koji Članak !!!!!@@ Fuiiiiiii Sram vas Bilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije