Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sama se razotkrila

Poslala dečku seksi fotografije, a on zbog ovog detalja otkrio da ga vara

nevjera
Foto: Reddit
1/5
22.05.2017.
u 11:41

Djevojka je svome dečku slala svoje fotografije iz hotelske sobe sa službenog puta, no poslala je više nego što je trebala

Nevjera je sama po sebi grozna stvar, a kada se otkrije, situacija postane još gora. A jedna je djevojka, i ne sluteći, sama svome dečku otkrila da ga vara.

Ona je, naime, otišla na poslovni put, a svom je dečku rekla da na putovanje ide sama. Kada je stigla u hotelsku sob,u počela mu je slati svoje seksi fotografije, no jednu stvar nije primijetila.

Na jednoj se fotografiji u uglu nalazio kovčeg, a njezin dečko odmah je prepoznao da ona nema takav kovčeg za prtljagu.

Kada ju je upitao koji joj je broj sobe i je li sama na putovanju, ona mu je rekla da jest i dala broj sobe, no onda je uslijedio još veći šok. Osoblje hotela mladiću je reklo da njegova djevojka Jackie nije prijavljena u njihovu hotelu.

– Pitao sam je li Tom prijavljen i oni su me prespojili s tvojom sobom. Ne mogu vjerovati da misliš da sam toliko glup – napisao joj je dečko kada je otkrio istinu.

– Otišla si na put sa šefom, a meni si rekla da ideš sama. Znao sam da se nešto događa između vas. Kada se vratiš sve tvoje sr... će te čekati u kantama za smeće ispred stana – napisao joj je razočarani dečko. 

Foto: Reddit

Foto: Reddit

Foto: Reddit

Foto: Reddit

Foto: Reddit

Komentara 4

SV
stjepan v.
12:01 22.05.2017.

Zbiljam...Jel to tako bitno znati, zar ste Hollywood?

Avatar slaven0
slaven0
11:53 22.05.2017.

Markoooo! :(

DU
Deleted user
20:35 22.05.2017.

Live and let live,reproduktivni organi nisu od sapuna,tvoj se ne troši,neće se ni njen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije