Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Posjetite Baraćeve špilje

Posjetite Baraćeve špilje
Foto: Promo
1/2
23.02.2018.
u 12:00

Doživite prirodu kakvu su imali naši preci, čistu i prelijepu u svojoj jednostavnosti kakvu moderno društvo već polako zaboravlja

Na samom kraju Karlovačke županije, 6 km od Rakovice, krije se pravo blago – Baraćeve špilje.

Baraćeve špilje otvorene su za posjetitelje svakim danom, a obilasci su organizirani uz pratnju stručnog vodiča. Prethodna najava nije potrebna, obilazak špilje traje oko 45 minuta, a sastoji se od blagog uspona do Gornje Baraćeve špilje. Špilja se nalazi na vrhu brda, te nije duboko pod zemljom. Prije ulaska u špilju, svi posjetitelji dobivaju kacige za glavu, a poželjno je toplije se odjenuti, budući da je temperatura u špilji konstantnih 9° C.

Odvojite vrijeme i posjetite Baraćeve špilje te doživite prirodu kakvu su imali naši preci, čistu i prelijepu u svojoj jednostavnosti kakvu moderno društvo već polako zaboravlja. Uđite u podzemlje i otkrijte zapanjujući svijet koji se krije ispod nas i velikodušno nam otvara svoja vrata. Vođenje će se na trenutak pretvoriti u apsolutnu tišinu i mrak kako biste taj jedinstveni doživljaj podzemlja zauvijek ponijeli sa sobom.

www.baraceve-spilje.hr

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije