Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Željko Sabo:

Posjet Borisa Tadića Vukovaru jako je važan kada god do njega dođe

željko sabo
Arhiva VL
23.10.2010.
u 18:42

Dobrodošao u Vukovar, ako može već danas, ja bih bio sretan da s njim popijem kavu - rekao je gradonačelnik Vukovara Željko Sabo

Mediji u Srbiji s pozornošću prenose danas izjavu vukovarskog gradonačelnika Željka Saboa radio postaji Slobodna Europa kako je najavljeni posjet predsjednika Srbije Borisa Tadića Vukovaru jako važan za ovaj grad bez obzira kada se ostvari.

- Kad god se dogodi, kada god bio, to je vrlo važno za Vukovar kako bi taj grad na neki način zatvorio jedno političko poglavlje, u smislu onoga što se događalo 91. - rekao je gradonačelnik Sabo.

Na pitanje kakva je njegova poruka predsjedniku Srbije, Sabo je rekao: - Dobrodošao u Vukovar, ako može već danas, ja bih bio sretan da s njim popijem kavu - rekao je gradonačelnik Sabo odgovarajući na pitanje kakva je njegova poruka srbijanskom predsjedniku.

Gradonačelnik Vukovara, za kojeg Slobodna Europa navodi da je bio zatočenik u logorima u Nišu i Begejcima 90-ih, prenosi agencija Tanjug, rekao je kako iako mediji spekuliraju o skorašnjem posjetu Tadića Hrvatskoj, uključujući i Vukovar, ne zna ništa o tome.

- Ne, nemam nikakve informacije, osim što čitam kako jednog dana do tog posjeta treba doći. Kada će on biti, to ne znam - rekao je Sabo.

Ključne riječi

Komentara 2

WE
WelcomeToCroatia
18:14 17.06.2011.

Dobrodosao je ako, kao Willy Brandt u Poljskoj, klekne i moli hrvatski narod za oprost.

ŽI
žico
10:39 25.10.2010.

Druže Tadiću drago mi je da pijem kafu sa vama ja sam Željko Sabo gradonačelnik grada Vukovara , u loguru moje konspirativno ime je PJEVAĆ jeste zadovoljni sa mojim odrađenim poslom ......................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije