Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjet Africi

Ivica Dačić pojeo kozji gulaš, pa se otrovao

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
30.03.2018.
u 09:24

Šef srpske diplomacije posjetio afričku državu Burkinu Faso

Ivica Dačić, vođa SPS-a i srbijanski ministar vanjskih poslova, nalazi se u službenom posjetu Burkini Faso. Naime, tijekom posjeta mu je pozlilo i morao je tražiti pomoć liječnika.

Prema navodima Kurira, Dačiću je pozlilo nakon što je pojeo jedan od lokalnih specijaliteta te zemlje - kozji gulaš. Odmah je posjetio liječnika i dobio infuziju, nakon čega mu se stanje poboljšalo

 

 

Komentara 39

RI
ribar110
09:42 30.03.2018.

A jadno moje,nije ni cudo kad je samo na prasetinu navikao.

ZL
zlocinackaplatforma112
10:41 30.03.2018.

I onda tiskovine u RH oslobođene PDV-a, ma treba za njih, naročito za VL , JL,NL,SD uvesti posebni porez na šund i glupost u visini 98%.

SF
Sv Franjo
10:53 30.03.2018.

Dačič kanibal.Nikad ne jesti svoju vrstu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije