Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESEDAN

Posebna papina božićna poruka Britancima na BBC-u

pap
afp
VL
Autor
Hrvoje Dečak
23.12.2010.
u 08:00

To je prvi put da će Benedikt XVI. uputiti neku božićnu poruku jednoj određenoj zemlji koju je posjetio tijekom godine

Papa Benedikt XVI. snimio je posebnu božićnu poruku za Ujedinjeno Kraljevstvo, koja će na Badnjak navečer biti emitirana na BBC-u.

Papina poruka bit će emitirana u rubrici Misao dana, na programu Radio 4. To je prvi put da će Benedikt XVI. uputiti neku božićnu poruku jednoj određenoj zemlji koju je posjetio tijekom godine.   

David Willey s BBC-a komentirao je da je to papin izraz zahvalnosti za, po njegovu mišljenju, vrlo uspjeli posjet Velikoj Britaniji u rujnu ove godine.

Kako se doznaje, u poruci Britancima papa izražava veliku privrženost Velikoj Britaniji i poziva njezine građane da uoči Božića barem na trenutak razmisle što znači rođenje Isusa Krista čovječanstvu.

Ključne riječi

Komentara 6

BR
brainiac
09:29 23.12.2010.

Dragi Britanci, nemojte koristi kondome, ono mi je samo izletilo, nisam tako zaista mislio...

MR
mraf
09:31 23.12.2010.

Zanimljivi su Papini putevi, želje i djelovanja. Ako je inicijativa njegova, može se pripisati samo njegovoj starosti. To sto je bivsi premijer konvertirao, ne znaci da ce konvertirati i kraljevska porodica. Imaju oni vec dugo svoga Boga, Papin im nijee potreban. S kondomom ili bez njega.

SI
sinaj
21:59 23.12.2010.

brainiac je napisao/la: _____________________________________ Pa dobro, možda nisi baš najnormalnije biće na svijetu, ali ništa što se ne bi moglo izliječiti. Vidiš, a da te mama šamarala na vrijeme, danas bi bio jedan fin gospodin

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije