Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobičan oglas

Posao iz snova: Jedeš, piješ i još zarađuješ

tinejdžer,alkohol,piće
Foto: Thinkstock
04.02.2015.
u 10:18

Profesionalni degustator kave se može prepoznati po svom glasnom srkutanju, stoji u oglasu

Treba biti hedonist, imati žar i ljubav prema jelu i piću – uvjeti su to za dobivanje, kako kažu, posla iz snova svakog gurmana.

"Jedeš i piješ, a pritom zarađuješ – stoji u oglasu za radno mjesto koje se nudi u novom osječkom ugostiteljskom lokalu American bar Dollar. Riječ je o degustatoru. Zadatak mu je, među ostalim, provjeravati kvalitetu piva i opisivati razlike među vrstama piva.

– Ovo je zanimanje nastalo davne 1683. godine i dugo je smatrano važnom zdravstvenom i sigurnosnom provjerom alkoholnih pića. Od idealnog kandidata se očekuje da pokaže veliko znanje o lokalnom, nacionalnom i inozemnom pivu i strast prema samom pivu kao i zavidnu vještinu u ispijanju istog – pojašnjeno je u oglasu. Novi zaposlenik srkat će i kavu iz šalice bariste Marije Hrkača.

– Profesionalni degustator, kakve se može prepoznati po glasnom srkanju, ima vještinu odrediti točnu mjeru arabike, robuste i drugih vrsta iz cijeloga svijeta – navodi se. Ocjenjivat će i uratke iz kuhinje Nenada Komesa.

Svoje će dojmove o hrani i piću staviti na "papir" – pisat će blog.

– Kandidat mora imati odlično zdravlje, ne bi valjalo da bude alergičan na neki od sastojaka iz kuhinje – poručuju poslodavci. Budućeg zaposlenika birat će na temelju motivacijskog pisma, a kandidati će se okušati i u tzv. slijepom testiranju piva.

Prijave i životopis treba poslati na e-mail degustator@americanbardollar.com.

>>Anonimci u potrazi za pet minuta slave

>>Više od 50 posto ljudi vjeruje da put do posla ide preko kvalitetnog životopisa

Komentara 1

BA
bajo2
14:20 04.02.2015.

djeco ovako se pravi prava reklama,i to besplatna!svaka cast stari pun pogodak!a drugu pravite ovako:"nismo ni trebali degustatora,ali je dobro zvucalo"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije