Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Thompson podržao Kolindu

'Pošaljimo u zaborav ostatke jugokomunizma i završimo ono što smo započeli devedesetih'

Kolinda
Foto: Pixsell kolaž
1/8
08.01.2015.
u 15:15

Marko Perković Thompson na svom Facebook profilu javno je podržao predsjedničku kandidatkinju HDZ-a Kolindu Grabar-Kitarović i pozvao sve da u nedjelju izađu na izbore

Svega tri dana dijele nas od drugog kruga predsjedničkih izbora. Situacija postaje sve neizvjesnija, a u utrku za prikupljanje glasova, osim kandidata, počele su se uključivati i osobe s estrade. Marko Perković Thompson na svom Facebook profilu javno je podržao predsjedničku kandidatkinju HDZ-a Kolindu Grabar-Kitarović.

– Pred nama su izbori i još jedna prilika da konačno pobijedimo politiku koja sustavno uništava hrvatsku državu i hrvatske vrijednosti, te da sa političke scene konačno maknemo političare koji Hrvatsku ne vole i nikada je nisu željeli. Pozivam vas sve da izađete na izbore, ne samo da vi izađete, nego da potaknete i druge da izađu, jer neizlaskom na izbore značilo bi da se slažemo s postojećim stanjem i time prešutno podržavamo političku garnituru na vlasti i politiku koju provode – napisao je ogorčeni pjevač pa u jednako oštrom tonu nastavio: – Pošaljimo u zaborav te ostatke jugokomunizma i završimo ono što smo započeli devedesetih. Dajmo glas gospođi Kolinda Grabar-Kitarović, odijelimo žito od kukolja, i počnimo ostvarivati naše snove.

Podršku Kolindi Thompson je zaokružio stihom svoje pjesme "Duh ratnika",  Sve bih dao da je vidim, ponosnu i lijepu ko u snovima.

 

>>Euforičan skup HDZ-a u Domu sportova: 'Dosta je bilo Zorana Milanovića i Ive Josipovića'

>>Kolindina Facebook-stranica po broju lajkova prestigla Josipovićevu

Komentara 170

SE
sestrićna
15:27 08.01.2015.

Pošaljimo u zaborav te ostatke jugokomunizma i završimo ono što smo započeli devedesetih...ovo je potpuno točno !!!

19
1995josip
15:33 08.01.2015.

Nakon dva crvena predsjednika imamo priliku izabrati Hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović ! Zar nije bilo dosta 15 godina slušanja kako se dive crvenim zločinačkim partizanskim kapama ! Zar nisu branitelji u Savskoj 66 na ovoj zimi baš zbog omalovažavanjavanja branitelja i Domovinskog rata ! Kolinda je naša predsjednica .

DP
darije.premus
16:31 08.01.2015.

Dosta je Hrvatskoj djelitelja...Hrvatska je umorna od podjela...Neka prošlost ostane prošlost, i neka mrtvi ostanu mrtvi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije